Küsimus lugejale

Nagu te märganud olete, siis viimasel ajal ma pole Bloggeris väga aktiivselt muud kui raamatuarvustusi jaganud. See tuleb sellest, et ma olen enamuse oma lobapostitustest kolinud WordPressi, kuna mul on ettekujutlus, et seal ma kontrollin veidi rohkem seda, mida avaldan ja kellele. Bloggerit kinni ma pannud ei ole, kuna näen, et ka siin käiakse jätkuvalt lugemas. 

Nüüd küsingi, et need, kes te veel siin lugemas käite, kas ootate jätkuvalt ka igapäeva postitusi või piisab raamatuarvustustest?



Minu jaoks väga vahet pole, võin vabalt ka oma postitusi nii siin kui seal avaldada ja siis need eriliselt tundlikud teemad vaid WP lehele jätta. Olen niigi ligi kaks aastat paralleelselt kaht blogi pidanud, minu jaoks on see juba normaalsus. 😉

Kommentaarid

  1. Niikuinii loen mõlemat.
    Tee kuidas süda tunneb.
    (minu arvamus, ei pretendeeri "kogu Eesti rahva" esindamisele)

    VastaKustuta
  2. Ma eelistan raamatut lugema asuda absoluutselt ilma igasuguse eelinfota, seega ei loe ma raamatuarvustusi kunagi funktsionaalselt, kui neile satun. Sinu arvustused on õnneks mitmekihilisemad ja väärt lugemist ilma raamatu endaga tutvumatagi.
    Igapäevaelupostitusi mdg loen mõnuga, sest 1) väga ilusas, värvikas, vormikas teravmeelsed kirjatykid 2) panevad mind tihti kaasa noogutama või tekitavad muidu konstruktiivseid tundeid, ja seega Sinu kirjutamisviis/stiil haagib väga.

    VastaKustuta
  3. Ma kohe ei tea, siiani arvasin, et WP ja blogspoti postitused on samaväärsed. Aga kui sa enam dubleerida ei viitsi, siis hakkan jälgima WP alt sinu nauditavaid kirjatükke.

    Anna teada, kui seal on rohkem kui siin.

    VastaKustuta
  4. Valik on Sinu, mida, kuidas ja kus jagad. Pean ainult Su WP blogi ka oma listi lisama🙂

    VastaKustuta
  5. Aitäh tagasiside eest! Tundub, et praegu ma jätkan nii nagu pikalt oli, et enamus postitusi on nii siin kui seal. 😊

    VastaKustuta

Postita kommentaar