Jõusaali kasutusjuhend: Smithi puur

Kui te nüüd, mu armsad, olete tervelt kolm päeva mu juhendeid hoolikalt lugenud ja tunnete, et päh, käpas, tahaks nüüd juba midagi lõbusat teha, siis teile on mul maiuspala - Smithi puur.


Kõlav veidi riivatult, umbes nagu miski, mis kuulub Christian Grey piinakambri tagumisse nurka ja mida ainult tähtpäevadel kasutatakse, siis ärge laske end nimest heidutada ja astugem julgelt koos minuga sellesse imelisse maailma.

Smithi puur on seadeldis, mis on minu meelest ideaalne järgmine samm trenažööride juurest enne vabade raskuste alale liikumist. Sarnaselt trenažööridega, on ka siin liikumine fikseeritud ja endale viga tekitamine keerulisemaks tehtud. Kuigi, hea tahtmise juures ikka leiab viise.


Smithi puuri kangi raskus on hinnanguliselt 15 kilo. Arvestage siis sellega, kui hakkate sellele raskuseid peale laduma.

Smithi kangi kasutamise juures annab turvalisusetunde see, et kui tunned keset harjutust, et jõud saab otsa, siis on vaja vaid kangi painutada ja see lukustub avadesse.


Kükid.


Väljaasted.


Jõutõmme.


Rinnalt surumine.


Õlapress.


Õlatõmme.



Muidugi saab sellega veel ka seljatõmmet teha ja igasuguseid muid trikke. Ma eeldan. Ma pole kõiki võimalusi lihtsalt veel avastanud. Aga Smithi puur on imeline leiutis ja kui juhtud jõusaalis ilma julgestuseta olema, siis on sellega kõige ohutum trenni teha.

Kommentaarid