Miks mu latt on kõrge

Ei tule pikka postitust. Tuleb häbitu uhkeldamine. Olete hoiatatud!

Emadepäevaks tahtsin mina saada seda näorullikut, mida te olete nüüd blogis juba näinud ka. Kuna ma sain aru, et see on potentsiaalselt selline jubin, mis mingit efekti ei anna ja mille ma pärast kolme kasutuskorda ära unustan, siis ise ei tahtnud seda osta ja nii ma saatsingi poisile sõnumi kuvatõmmisega, et paluks see ja tehke nelja peale. 

Natuke pidin ma delegeerima ja kaasa aitama, aga üldiselt said nad kenasti hakkama.

Kinkisid mulle selle julla.



Ja siis teatab Kadunud Poeg, et tal oli mulle tegelikult plaanis palju parem kink. Noh, uurisin mina, et mida sa siis oleks kinkinud, kergelt üleoleva muigega. Ja saate aru, mida ta mulle vastab? Ütleb: "Ma oleks sulle LP kontserdi pileti kinkinud". Nagu, no absoluutselt oleks see olnud palju parem emadepäevakingitus! Aga mis mind selle juures hoopis rohkem üllatas oli see, et ta teadis, et ma olen praegu LPst vaimustuses. Ta ei ela meiega, ta ei tea kui palju ma LPd kuulan. Jah, ma olen vist paar korda maininud ja mingeid lugusid talle lasknud, kui ta külas on käinud, aga ma poleks selle peale tulnudki, et tal selline asi meelde jääb ja ta päris oma peaga tuleb selle peale, et selline kink teha. 

Ja ma ütlen teile, kui 19-aastane suudab ennast kokku võtta ja märgata ning hoolida, siis ma ei näe ühtegi mõeldavat põhjust, miks täiskasvanud mehed ei võiks samasugust hoolivust ja tähelepanelikkust ilmutada. 

See pole kõik. Ma veel uhkustan oma fantastiliste poegadega korra, no emadepäeva tähe all, eks.

Olen kirjutanud sellest, kuidas meestele peab ütlema, et nad midagi teeksid, siis nad teevad, pole mõtet loota, et nad ise tulevad selle peale. Ometi olen ma viimasel ajal märganud, et ma ei pea kõike välja ütlema. Nad on ise tulnud selle peale, et kui nõudepesumasin lõpetab programmi, siis lülitavad selle välja ja võtavad puhtad nõud välja ning panevad kappi. Ka prügi viivad ise välja, ilma et ma peaks seda eraldi mainima. 

Nii siis, öelge mulle nüüd uuesti, miks ma peaks täiskasvanud mehelt, kes väidab, et ta on minust huvitatud, midagi vähemat ootama, kui isegi teismelised poisid oskavad? 

Kommentaarid

  1. Teine põlvkond? Nende emad ei eeldanud ehk? Meil siin mammid alguses vaatasid muigega kui noor papa pesu ise õue kuivama viis. Nüüd on kõik harjunud, hästi armsad noored, kohustused jagatud ja see polnud nn alguse asi. Siiani, tundub et perest kaasa pandud väärtused.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võimalik, eks kodust algab kõik. Austuse ja tähele panemisega on vist sama kui kõrgema palgaga, kui ise ei küsi ja ei pea end vääriliseks, siis keegi pakkuma ka ei tule.

      Kustuta

Postita kommentaar