Kiisukroonikad

Mul ei ole kassist midagi uut rääkida tegelikult. Aga ta on nunnu ja kuna ma püüan ikkagi Maarjat blogimises toetada (ebamoraalselt), siis siin on minu kaks senti.

Ma ostsin endale uue lõhna. Ja kass on nüüd mu sõber. See on suur asi, sest kuigi ta elab meiega juba maist, siis on näha, et ta eelistab mehi ja mind kannatab välja. Isegi Peika meeldib talle rohkem kui mina, kuigi too on kassi vastu allergiline ja nad pigem koos väga ei hängi. Aga saate siis aru kui väga mu kass ei armasta mind.


Kuid ta armastab mu uut parfüümi ja veedab nüüd minuga palju rohkem aega kui varem. Enne pidin teda hommikuti mööda kodu taga ajama, et natuke kallisid saaks, nüüd on ta hommikul kohe mu voodis, kui ma alles endale kohvi keedan. Teeme nüüd kõik korraks näo, et ta seal ikkagi minu pärast käib, mitte Peika lõhna pärast, eks.


Muide, allergiast rääkides. Nägin TikTokist videot, kus üks tüdruk rääkis mingisugusest spetskassitoidust, mis peaks muutma kassid vähem allergilisteks. Kas keegi teab sellest midagi? Kas see töötab? Ja kui keegi kasutab neid defusereid, kas need ka aitavad allergikuid? Ma võiks muidugi kõike seda guugeldada ka, aga seal ainult reklaam ja ma pigem kuulan päris inimeste päris kogemusi. 

Kommentaarid