Tule minuga retkele

Ta seisab mu magamistoa peegli ees, vaatab sealt enda peegeldust ja küsib, et kas ma siin meigingi ennast iga päev kolm tundi. Milline jultumus! Nii kole olen või, et peaks ennast iga päev tundide kaupa meikima, et julgeks oma koopast välja ilmarahva sekka ilmuda?



Olen seda postitust tahtnud juba tükk aega kirjutada, kuna seoses uue juuksevärviga on muutunud pisut mu värvipalett ja lisaks olen ka TikTokist paar-kolm nippi leidnud, mis on kõvasti mu meikimistehnikat muutnud. Näiteks see, et silmade alla enam paksult jumestuskreemi ei pane, kuna see toob kortsud esile, sest kreem vajub kurdude vahele ja rõhutab neid. Nüüd ma ei pane silmade alla pea üldsegi jumestuskreemi, kuna mul viimati Malluka juures täiega vedas ja ta kinkis mulle tuubi silmakreemi, mis võtab mustad rõngad silmade alt imeliselt ära. Et silmi rõhutada, siis panen silmasise ja välisnurkadesse säraandvat puudrit. 



Pigmendilaike ja muid ebaühtlusi varjan ka teise tehnika abil. See käib nii, et panen peitekreemi plekile ja jätan selle sinna viieks minutiks. Siis võtan tillukese pintsli ja tupsutan selle kreemi ühtlaseks. Varem ma panin lihtsalt kreemi plekile ja ühtlustasin svmmiga ja vihastasin alati, sest see ei peitnud tegelikult midagi. Aga TikTokis üks kuulsuste meikar näitas kuidas õigesti teha, proovisin ja see päriselt ka töötab, sellepärast jagangi teiega seda tarkust.

Ja ma tean, et see kõlab nagu hullult pikk ja aeglane protsess, aga tegelikult ei kulu mul meikimisele rohkem kui 20 minutit.

Vaatasin, et mu päeva ja öökreem hakkab vaikselt otsa saama ja kuigi ma olen pea aasta Mixa hüalurooniga tooteid kasutanud, siis pean ma ju kuhugi oma uue suure palga suunama, et ma päriselt uhkeks ei läheks. Viimati ostsin endale hoopis Filorga seerumit ja ma arvan, et see vist on mu elu kõige kallim kosmeetikatoode üldse, kui mitte parfüüme arvestada. Ja kuigi see lõhnab jumalikult ja on nii ilus, siis ma tegelikult ei usu, et see oma toime poolest Mixast nii palju parem on, et endale seda väljaminekut õigustada.

Igatahes, kuhu ma tahan selle pika sissejuhatusega jõuda on see - ma olen aastaid Lumene tooteid imetlenud. Ma ei tea miks, aga mul on kuidagi hästi suur austus selle ettevõtte vastu. Nad jätavad nii sümpaatse mulje. Kasutanud olen neilt aga ainult üht toodet. Üks primer oli, mis mulle väga meeldis ja lõpetasin kasutamise ainult seetõttu, et nad selle tootmise lõpetasid. Ja nüüd ma mõtlen, et ma tahaks proovida nende teisi tooteid ka. Kasvõi neid päeva ja öökreeme, ehk ka nende jumestustooteid.


Nimelt avastasin ma, et MaxFactor ei tee enam minu lemmik jumestajat. Olen seda juba kuid otsinud ja pole kusagil näinud. Viimati ostsin mingi teise, mis ei kata üldse. Õnneks on mul endal praegu nahk suhteliselt ühtlane ja peitekreemiga saab ka plekid ja punnid ära peita, aga kui ma tahaks kerget jumestajat, siis ma ostaks juba BB või CC kreemi, eks, mitte jumestuskreemi. Igatahes, mõtlesin, et prooviks siis juba Lumene oma, kui ma nagunii siin avastusretkel juba olen.

Huvitav oli see, et kui ma Lumenet guugeldasin, siis ei leidnud ma kellegi kasutuskogemust netist. Ja kui mul oleks avalik blogi, siis ma küsiks lugejatelt, et mis kogemused neil on Lumenega olnud. Loomulikult, kui kellelegi on, siis jätke julgelt kommentaar, aga kui nii väike lugejate arv, siis ma väga hinge kinni ei pea massilise tagasiside kohta. Ja loomulikult, kui mul oleks avalik blogi, siis ma võiks ju Lumene esindajaga kontakti otsida ja uurida, et kas nad ei taha minuga koostööd teha, aga noh, on nagu on. Saate lugeda mu ausat ja mitte kinnimakstud kogemust (sest tavaliselt ma ju ainult luiskan ja luuletan siin 😁).


Kaks lõhna ostsin ka endale tulumaksu tagastuse eest. Üks lõhn on mul kunagi olnud ja ma jumaldasin seda. See on Hermes Le Jardin De Monsieur Li. Kui ma seda kannan, siis ma lõhnan nagu haldjas. Habras, õrn, nähtamatu ja puhas. Teine lõhn oli mul aastaid kinnisideeks. Seda lõhna pole mul reaalselt kunagi olnud, aga ma kord kandsin seda oma randmele ja kuigi see esimese hooga muljet ei avaldanud, siis käisin veel nädal aega nuusutades oma rannet ning kibedalt kahetsedes, et ma seda ikkagi ei ostnud, sest see on nagu mina ise - esimesest silmapilgust tundub veider ja vali, aga kui talle võimalus anda, siis ta võlub su järjekindlalt ja põhjalikult (jube, kuidas üks on siin endast nii heal arvamusel 😁). Igatahes, lõpuks siis lubasin seda luksust endale ja nüüd ma kohanen ise selle lõhnaga, sest see pole päriselt see lõhn, millena ma teda mäletasin. Aga kassile meeldib. Kui see lõhn meie koju ilmus, hakkas kass minuga rohkem kvaliteetaega veetma ja ronib ise vabatahtlikult mu sülle. Ju tal on ka omad mälestused selle Valentino Voce Viva'ga. Ai, ja Prismast sain uue pulkdeodorandi, mis lõhnab ka nagu päris parfüüm. Ilus on ka.


Seda, kuidas ma pesupoes hulluks läksin, seda ma ei hakka teile kirjutama, keda see ikka nii väga huvitab. Minu astroloogiahuvilistele sõpradele - kui te samuti tunnete, et tahate end pisut rohkem hellitada ja rohkem luksust oma ellu lubada, siis asi on Veenuses. Noh, sisenes kuhugi uude kohta, kus ta muidu ei hängi. Või nii nad mulle seletasid TikTokis ja see võib sama hästi mu maniakaalset ostlemistuhinat õigustada.



Kommentaarid