Kuidas mul ükskord põlved olid

Mõnikord on päris naljakas, kuidas mingi üks suvaline märkus või kommentaar meelde jääb ja aastaid kummitab. Näiteks ei unusta ma kunagi seda, kuidas üks tüüp küsis, et miks mul nii imelikud kulmud on. Noh, kui ma aus olen, siis tegelikult olid mul tol ajal üsna imelikud kulmud küll. Aga kuigi mulle endale tundub, et mul nüüd on juba täitsa normid kulmud, siis see märkus elab rendivabalt kusagil mu sees edasi.


Sarnaselt sellele mõtlen ma alati sellest, kuidas üks blogija kirjutas kunagi sellest, et naistel on teatud vanuses nii koledad põlved, et neid ei tohiks enam avalikus ruumis esitleda, sest teistel on rõve vaadata. Enne seda polnud ma iialgi oma põlvedest isegi mõelnud mitte. Need lihtsalt olid. BodyPump'is lõhkusin need ära, joosta enam ei kannata, aga minu meelest nad nüüd nii koledad ka pole, et ma neid kuhugi keldrisse luku taha peaks panema. See on nüüd siis muidugi minu enda meelest. Võib-olla teistel ongi halb vaadata ja öögivad natuke varrukasse, kui ma jälle eputan oma kortsus põlvedega, ma ei tea. Viisakad on, raisad, keegi ütlema pole tulnud.


Selles mõttes, et minu meelest on mu jalgadel palju suuremaid puudujääke ja põlved ei torka eriliselt silma. Aastaid ma põdesin oma veenilaiendeid ning tselluliiti, venitusarme ja ebatasasusi. Ilmselt on aastatega mu suvafaktor tõusnud ja silmanägemine langenud, seega ei tundu need jalad mulle enam nii ekstreemselt koledad ühti, et ma neid näidata ei võiks. Vaatasin, et mul on kuidagi poolkogemata põlvedest päris palju pilte ka telefonis, nii et ma siis jagan neid. 







Pruuniks olen ka sel suvel kuidagi poolkogemata saanud. Või noh. Tegelikult meelega ikka.

Kommentaarid

  1. Ma loodan, et see blogija nüüd mina ei olnud, sest kui olin, siis see lause pärineb mu ema tarkuste varasalvest :D Mul just eile tuli see põlvede teema taas meelde, sest üle pika aja oli lühike kleit seljas ja no mina ka ei näe, et mu põlved aastatega kuidagi eriti õudseks oleks muutunud, koguaeg olnud samasugused. Aga see vanus, millest alates põlvi näidata ei tohtinud, on mul raudselt möödas ja juba ammu :D Rääkisin mehele ka seda "elutõde", ta ei olnud kuulnudki ja imestas ka väga. Kahju kohe, et selline oluline teadmine mõnest inimesest mööda on läinud, et ta ei teagi, et peaks rõve vaadata olema :D Äkki on selliseid rumalakesi veel ja seepärast ei olegi keegi avalikult hukka mõistnud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei, sinu sulest ei mäleta seda. Minu meelest oli Eveliis see, kes korduvalt selle teemaks võtnud.
      Aga jaa, ma enne ka ei teadnud. 😀

      Kustuta

Postita kommentaar