Kuidas ma ükskord internetis tüli norisin

Kui Karin hiljaaegu kirjutas sellest, kuidas tal on jonnituju ja midagi tarka teha ei viitsi, siis tundsin nagu ta räägiks minust. Just see koht, et pärast suurt pingutust on jube rammestus peal ning ainult vegeteeriks kusagil nurgas. Mul oli puhkusele minnes sama tunne. Kõik mu ilusad plaanid panid vett vedama, sest ma istusin kodus, aelesin diivanil ja pikutasin voodis. Mitsiga koos tegime päevas oma kaks-kolm power nap'i ja siis poole ööni passisime TikTokis. #kvaliteetaeg

Õnneks ma sattusin TikTokis mingi klipi peale, mis seletas, et selline tohutu väsimus ja loidus pidigi olema normaalne, kui inimene on pikalt ellujäämisrežiimil opereerinud. Ma tean, et Karinil oligi pikalt keeruline, aga miks minul oli, seda ma ei tea. Äkki on emotsionaalselt olnud raske, kõik see töökorralduse muutus, materiaalsed väljakutsed, keskeakriis jms.


Igatahes, välja olen ennast puhanud ja nüüd magan ka öösiti tänu Gabale kenasti, aga jonn ja tülinorimistuju on mul ikkagi peal. Eriti sai see hoogu, kui ma lasin ennast BSH skandaalist kaasa tõmmata. Natuke kahju, et ma olen eikeegi ja keegi mind ei taha vastutusele võtta. Või noh, tegelikult ei ole. Või siiski...?

Igatahes, maindisin enda bisnessit tiktokis, kui mulle viskas ette ühe eesti kuti klipp. Pärast seda, kui see fänn mind üks nädalavahetus ahistas ja erinevaid Eestlaste Kolmnurga klippe jagas, on mu feed igasugust prügi täis. Läheb mõni hetk, enne kui algoritm aru saab, et ma pole väga huvitatud sellest, mida kallid kaasmaalased netis teevad, ma tahan ainult Kanada habetunud puuraidurite thirst-trap'e vaadata. Teate, sellised kus mees nagu muiste, ruuduline flanellsärk ümber niuete seotud ja tätoveeritud seljalihased kõik naha all nagu vallatud kutsikad mürgeldavad, libistab oma mõhkliku kämbla üle saja-aastase tammepaku ja kukub seda vaheda kirvega pooleks raiuma. No täielik porno, noh.

Enivei, nüüd ma näen siis mingit jura hoopis. Tavaliselt ma libistan kiirelt üle, aga see üks jäi kuidagi mängima. Seal siis üks kutt tähtsalt seletab, kuidas naised, kes kahekümnendates pidu panevad, ei leia kolmekümnendates endale head meest, sest head mehed valivad endale kahekümneaastaseid süütuid neiusid naiseks, mitte neid, kellest on, and I quote: "200 m*nni läbi käinud".

Tavaliselt on mul see põhimõte, et kui midagi head pole öelda, siis hoia suumulk kinni, aga nõrkushetk ja igavus. Igatahes, otsustasin mina, et sellist asja ei saa ma lihtsalt jätta ja mul on vaja oma panus anda, et TikTokis oleks vähem absoluutset lollust. Umbes nii kirjutasingi kommentaariks, et nii piinlikku juttu pole juba ammu netist kuulnud. Millele muidugi lendas kohale meestearmee, kes uurisid, et kas mul on endal madal enesehinnang ja jutt riivas isiklikult. Noh, arvestades, et ma just kahekümnendates olin nii tubli ja süütult mehele läksin ning üldse pidu ei pannud, siis vastupidi, ma oleks pidanud just kaasa noogutama, et preach! Onju. Ainult, et mida vanemaks ma saan, seda rohkem ma mõtlen, et liiga vähe olen ringi hooranud, oleks pidanud rohkem. Aga mis on olulisem on see, et pole ma veel elus kogenud edukat, haritut ja intelligentset, terve enesehinnanguga meest, kellele korda läheks mitu emmi naisest läbi on käinud. Noori süütuid neiusid tahavad mehed, kes on oma oskustes ebakindlad ja kes ei hooli naise rahuldusest. Palju lihtsam on ju võtta süütu tüdruk teha temaga kaks minutit oma sauaaktobaatikat ja öelda, et aga naised ei saagi orgasme, kui olla naisega, kes on elus mõnu kogenud ja kes ütleb, et kuule Vello, nüüd käärid oma käised üles ja teed mulle seda võlukunsti, millega ma harjunud olen.

Tegelikult mõttetu on kedagi õpetada, eriti mehi, need teavad niigi kõige paremini kuidas asjad on. Aga korraks oli mul vähemalt põnev.

Also, minu kommentaar on kõige rohkem meeldimisi saanud. Mis on lohutav, õnneks inimesed siiski suudavad kriitiliselt mõelda.

Kommentaarid