Elu updeitid

Alustan kõige põletavamast teemast. Mürast. Reedel saatsin lasteaeda kirja, olemata sada protsenti kindel, et heli üldse nende territooriumilt tuleb, aga tundus kõige tõenäolisem, eriti kui naabrimees mind informeeris, et lasteaed oli just uue kojamehe palganud ja no ennevanasti, st nädal enne polnud seda nalja. Lasteaiast tuligi vastus, et tõepoolest, nende kojamees kasutab lehepuhurit ja paluti kenasti vabandust. Okei. 


Saabub siis esmaspäev ja kell 6.05 hakkab lehepuhur undama. Nagu, selles mõttes, et tehniliselt meil pole vist kell kuus öörahu ja võib kasvõi maja lammutada, aga noh, heanaaberlik see pole. Siis ma lindistasin seda müra. Sest ma olen Karen. Teisipäeval oli jälle kell kuus null midagi surin, aga ta vist too päev alustas hoovi teiselt poolt ja see esialgu ei häirinud. Kolmapäeval aga ei mallanud ta oodata ja kell 5.48 lindistasin mina juba müra. Siis ma kirjutasin uue kirja. Mulle oli juba soovitatud advokaadil kiri aeda saata, aga noh, ma tahaks ikkagi nagu kuidagi inimlikult ja ilma sõrmi silmakoopasse torkamata neid asju ajada, sest kunagi ei tea, millal sa ise kellegi varbale astud ning parem on, kui sa pole SEE VEIDRIK. 

Sain uue vastuse. No ja vaadake ise, kas te ka saate aru, mis seal kirjas on. "Kojamees kasutab elektrilist puhurit ja see ei tohiks teha nii tugevat lärmi. Toon näite selle puhuri kodulehelt : Parim valik töötamiseks kohtades kus müra tekitamine on piiratud nagu kodude hoovid, haiglate ja koolide läheduses olevad alad ja erinevad puhkealad. Helivõimsuse tase on maksimum : 93,3dB. II kategooria – haridusasutuse, tervishoiu- ja sotsiaalhoolekandeasutuse ning elamu maa-alad, rohealad on lubatud kuni kella 7.00 hommikuni 70-80 dB." Sest mina loen välja, et puhur teeb ikkagi valjemat heli kui see kuni 80 detsibelli, või kuidas teie?

Ja vaadake, meil on alles august. Neid lehti alles hakkab kukkuma. Ja siis kukub lund ja noh, laske lihtsalt magada!

Also, ma nägin mingit tiktoki, kus väideti, et Jaapanis polegi haridusasutustes koristajaid, sest lapsed koristavad ise koole ja laseteadu. Minu meelest suurepärane idee! Las nad seal koristavad, kui neil on õues olemise aeg. Muidu jooksevad seal sihitult ringi, aga nii õpiksid ka midagi kasulikku. Kui ma varsti magada ei saa, siis ma kiusu pärast kandideerin sinna aeda direktoriks ja panen kõik need mudilased lehti riisuma ning lasen kojamehe lahti. Siis ma saan vähemalt magada hommikul. 

Jube mugav oleks nüüd ühe soojaga oma kaaluteema ka kohe magamatuse kaela määrida, sest see vana rajakas ei kuku kuhugi. Silmarõõmuga just üks päeva arutasime, et aastaid juba käime jõusaalis ja midagi pole näha, mingit progressi ei näe. Tema tahab juurde võtta, mina tahaks maha, mõlemad õnnetud. Aga siis ma, suurest meeleheitest, hakkasin rohkem sööma. Sest, kui see kaal ei lange, mida ma siis piinan ennast asja eest teist taga. Ja selle peale hakkas kaal langema. Võibolla oli teil õigus, kui te kommenteerisite, et liiga vähe söön. Võibolla mul oligi keha stressis ja siis hoidis sellest kinni, mis sai, sest kes seda hullu perenaist teab, kui kaua ta meid siin näljapajukil hoiab ja parem on tallel hoida. 

Veel avastasin ma, et mulle mõjub söögiisu hävitavalt see, kui ma vaatan, kuidas teised inimesed söövad. Nimelt koperdasin ühe tüdruku videotele, kes osaleb erinevatel söömisvõistlustel. Ise ta on jube väike ja nunnu, aga sööb nagu hobune. Sõnaga, ma vaatan siis kuidas ta sööb ja mul hakkab halb, kui ma mõtlen, mida see toit temaga teeb. #katinaeatskilos

Siis ma sain siin teada, miks mu auto ei saanud ülevaatuselt läbi. Tal nimelt kübemefilter aka tahmafilter lasi tahma läbi, lisaks on summutis ka veel augud sees. Ühesõnaga, see vana auto läheb mulle kalliks maksma. Aga ma parandan, sest ma veel ei anna alla. 

Minu uus raamatukogu sõber kutsub mind oma kirjandusarmukeseks ja minu meelest on see ilusaim hüüdnimi, mis mul kunagi on olnud. 

Vot sellised lood.

Kommentaarid