Mängi minuga!

Mulle tohutult meeldis see äraarvamismäng, mida Karin hiljuti oma blogis tegi ja ma tahan ka, et te minuga mängiks. Nimelt see, et ma panen pildi üles oma poekotist ja teie siis pakute, et mis ma selle eest välja käisin. Loomulikult võite kõik avalikult ja endamisi mu valikuid hukka mõista, see käib asja juurde. 

Nii esimene ost oli Rimist. Ütlen kohe ära, et enamus tooteid olid soodukaga ja üks asi lausa tasuta. 


Mitu asja olid allahinnatud, kuna hakkasid parim enne kuupäevale lähenema, mitmed asjad olid mul personaalse soodusega, seetõttu võtsin kohe varuga. 

Samal õhtul käisin veel ka Lidl's. Ka selles ostukorvis on enamik asju soodukaga ja mõned allahinnatud tooted. Pildilt on veel puudu moosipurk, sest see oli kotti ununenud ja vetsupaberipakk. Hakkliha on 2 pakki, kanakoibu 3 pakki ja seal all on veel 1kg kintsuliha. Kanasinki on ka 2tk.


Tšekid on mul ka kenasti olemas ja laen need hiljem üles, kui mäng on läbi.

Kuna uuriti ka proteiinijäätise kohta, siis näitan pakendit ka. Hind on ühel karbil 3,20, aga mul näiteks jätkub kahest karbist kuuks ajaks, sest nagu öeldud, ma söön neid üksi ja eriti suur jäätisesõber ma tegelikult pole. Väljaarvatud siis kui ma ühe õhtuga kolm tükki korraga keresse keeran. Aga noh, ma olen selline, et kas kõik või mitte midagi. 



Nii et tehke omad pakkumised ja vaatame, kuidas läheb. 

Kommentaarid

  1. Lidlit ei julge pakkuma hakata, aga Rimi korvi maksumuseks pakun 33. Kas need proteiinijäätised on Lidlist? Tunduvad väga põnevad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, proteiinijäätised on Lidl'st.
      Rimi pakkumine on üsnagi täpne. 😊

      Kustuta
    2. No ma käin ise ka üsna sageli Rimis ja tegin pisikese kalkulatsiooni ka. Ebatäpsus võib tuleneda ka sellest, et mul on ilmselgelt prille vaja, sest ma ei saanud vähemalt ühest pakendist aru, misasi see on :D

      Kustuta
    3. Ma võiks öelda, kui ma teaks, mis pakist jutt. 😀

      Kustuta
    4. Ega see pole enam oluline, aga üleval paremas nurgas, pudingu-skyri ja koogi vahel :D

      Kustuta
    5. See on Himaalaja roosa sool. Hind ongi umbes 3 eurot, nii et päris ilusti pakutud. :D

      Kustuta
  2. Llidli hinnaks pakun 52€, esimese korvi hinnaks mõtlesin 24€ pakkuda,aga nagu näha ei ole ma eriti Rimi hinnaskaalaga kursis. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ka väga täpne. Kokku oli 55 eurot. Päris hästi olete hindadega kursis :D

      Kustuta

Postita kommentaar