Avatud mikrofon

Olgu öeldud, et ma olen tänasest tegelikult puhkusel, aga mul on mõni postitus ette kirjutatud, ehk saate veel natuke lugeda. 


Olen märganud, et viimastel nädalatel on lugejate/lugemiste arv blogis tõusnud. Mis mind muidugi väga rõõmustab, sest ma kujutan ette, et need on kõik uued fännid. Mõistagi võib olla hoopis, et seltskond feitereid, kes käivad lugemas ja mõtlevad, et no mida piffi, täielik kloun! Aga kuna keegi pole avalikult sõimama/kritiseerima hakanud, siis ma loomulikult eeldan, et loetakse ja mõeldakse, et vau milline naine! miks ma varem sellest blogist midagi kuulnud pole!?!

Ma olen täiega stabiilne, nagu aru saate.

Kuna ma blogis kirjutan oma igapäevaelust, vahele heietused noorusaegadest ja mõned lugemismaitsed, siis uurin lugejatelt - vahet pole, kas uutelt või truudelt - et kas on mingid teemad, mis teid huvitaks, aga millest ma olen sujuvalt üle libisenud. Ma ei luba, et ma nendel teemadel kirjutan, sest kui ta tahate räpaseid saladusi või inetuid kõlakaid, siis sellest kirjutamine käib mu põhimõtete vastu. Ma ei aja taga odavat kuulsust. Aga kuna vahel ikka lugejad paluvad mul kirjutada oma trennikavadest või toitumisharjumustest, sekti kogemusest või muudel teemadel, mis minu jaoks on nii tavalised, et ma ei tule selle peale, et seda eraldi välja tuua, siis nüüd annangi lugejale võimaluse kaasa rääkida, mis teid huvitaks. 

Kommentaarid

  1. Tee, mis sa teed, aga ära trennikavadest küll kirjuta! Ma küll püüan neid trennipostitusi mitte märgata, aga ometi... keha kattub külma higiga, puus hakkab valutama ja vasak silm tõmblema.

    VastaKustuta
  2. A mulle võib trennikavadest ka kirjutada

    VastaKustuta

Postita kommentaar