Kiisublogi

Pilleke kirjutas nii toredasti oma kiisudest ja ma tundsin, et pole ka ammu Mitsi logi täiendanud. 


Mis ma oskan öelda, meil on temaga probleem. See tema kübaratrikk, mida ta kohe esimesel aastal tegi, kus ta läbi akna põgenes ja siis vastu hommikut suvatses koju ilmuda, kui meil siin kõigil sees keeras ja kõikse hirmsamaid stsenaariume ette kujutasime, see on nüüd täiesti kontrolli alt väljunud. Kui ta varem tegi seda ainult pimedas ja päevasel ajal püsis kenasti akna peal, siis sel aastal on ta nii julgeks läinud, et paneb juba keset päeva minema ja koju tuleb ikka nagu korralik gümnasist kell 3 hommikul. Punkti pealt. 

Probleem ei ole muidugi temal. Temal näib asi kõik kontrolli all olevat, meie siin muretseme. 

Mis tähendab, et meie peame seda probleemi ka lahendama. Lahendus on iseenesest lihtne - hoia aken kinni. Aga ma ei ela ju üksinda. Riidlesin poistega, kes üksteise peale sõrmega näitasid, mis ma riidlesin, ikka hoiti aken soojaga lahti ja kass tegi mida ta tegema on loodud.


Ma saan aru, et vastutustundlik vanemlus välistab ähvardused, aga minul oli mõistus otsas, nii ma siis lõpuks rääkisin karmilt, et tegelikult ei tohi looma üksipäini välja lasta ja kui keegi naaber kaebab, siis see, kes viimasena akna lahti jättis, see maksab ka trahvi. Ja üldsegi, kui nii palav on, et vaja akent lahti rebida, siis ehk on aeg isiklik elamispind leida ja hoidku oma aknaid lahti palju jaksab.

Pärast seda pole kass enam õues käinud. 

Uued söögi ja joogikausid muretsesin talle. Keraamilised. 




Uut allapanu ostsin ka Depost viimati, mis paistis nagu Cat's Best laastud, aga oli poole odavam. Mitsil on okei, aga mulle ei meeldi. Ei ima ebameeldivaid lõhnu nii efektiivselt, kui Cat's Best. Kasutan selle paki ära ja lähen tagasi vana peale.

Muidu on ta ikka nagu alati, armastab seltskonda ja jutustab palju. Neil päevadel, kui oleme terve kambaga terve päev kodust ära olnud, siis tuleb meile esikusse vastu uudishimulik nägu peas, umbes, et noh, kust teie siis nüüd tulete niimoodi? Võtaks ta kaasa, aga millegipärast arvan, et see pole talle nii lõbus. 


Hommikuti ootab juba ukse taga ja nõuab, et ma ta poiste tuppa laseks, tal vaja üle kontrollida, kas kõik ikka kohal. 

Augustis peaks temaga vaktsineerima minema ja küllap siis vaadatakse ta muidu ka üle. Mulle tundub terve ja rõõmus.

Kommentaarid