Ärge siis tulge ütlema, et ma teile kunagi midagi ei räägi

Möödunud aasta mais, 05.2023., läksin pärast trenni spordiklubi mullivanni, et pinges lihaseid veidi lahti kloppida. Vann oli minu saabudes tühi ja ma lasin silma kinni kukkuda ning nautisin vee hellitavat embust. Seda rahu ei lastud mul kaua nautida ja mu kõrvale libises 196cm kõhulihast ja 95kg biitseptsi. Selline sale poiss. Teesklesin, et ma teda ei näe ja tegelen oma asjadega. Umbes 90sekundit hiljem kommenteerib noormees, et tema ujumispüksid on õhku täis. Tegin siis silmad lahti ja tõesti, olid. Kommenteerisin, et nii kaua, kui need püksid seal vee peal ei ulbi, nii kaua on kõik kena. 

Aga seda lugu te juba olete kuulnud.


Novembris hakkasid selle poisi, kes on muuseas kuulus maailmatasemel ujuja, konto alt öösiti mu Instagrami profiilile laigid tulema. Ikka kohe mitu ööd järjest ja mitu laiki korraga. Kuna ma ise olin tol ajal murtud südame ja murtud hingega, siis kirjutasin poisile, et ta vaataks oma konto sätted üle, kuna tundub, et keegi kasutab ta profiili, et mind trollida. Poiss lubas seda teha ja pärast seda oligi vaikus. Noormees kinnitas, et ta on jätkuvalt õnnelikus suhtes ja tema pole minu vastu ebatervet huvi ilmutanud.

Ja seda lugu te teate ilmselt ka juba.

Kuna ma olen naiivne ja mul on sageli pigem raske uskuda, et ilusad edukad toredad mehed mu vastu huvi võiks ilmutada, siis mul on väga lihtne uskuda, kui nad mulle kinnitavad, et nemad polegi mu pilte laikinud, vaid keegi teine on nende kontole häkkinud ja mu pea segi ajanud. 

Sellepärast ei teinud ma sellest enam mingit numbrit, kui paar kuud tagasi jälle selle poisi kontolt mu profiilile laigid ilmusid. 

Aga kui ta mulle esmaspäeval sõnumi saatis, siis ma juba natuke tegin. Vastasin tema sõnumitele, Selline tore ja lõbus aasimine käis. Kogu see aeg tiksus mul kuklas teadmine, et ma suhtlen häkkeriga, kes poisi kontole on ligipääsu saanud. Lõpuks ma ütlesingi, et tead, ma siin terve päev olen sinuga ilkunud, aga ma tegelikult isegi ei tea, kas ma räägin isegi sama inimesega, kelleks ma sind pean. 



Tunnistas, et on sama inimene. Nüüd ma mõtlen, et ta vist valetas mulle novembris, kui tegi nägu, et tema pole mu pilte laikinud. Mis teie arvate?


Kommentaarid

Postita kommentaar