Hei-hopsti!

Nädalavahetusel oli korraks üks hetk, kus mul oli igav. Ja sellepärast avasin Messengeri spämmi kausta ja leidsin sealt sõnumeid. Ühele nendest sõnumitest otsustasin suurest igavusest vastata.

Keegi Karl oli mulle kirjutanud, et "Hei! Tead, keda sa mulle meenutad?" Ja ma olin nagu, noh, üllata mind.

Loomulikult ta ei üllatanud mind. Ta on ju mees. Vastas, et tegelikult ma ei meenuta kedagi, lihtsalt olen pildil särav. Cool.


Siis kirjutab mulle: "Hei hopsti, võta paari lausega kokku, mida see nädalavahetus sulle tõi?" 

The fuck? Kes sa oled? Kuhu sa oma arust kirjutasid mulle? Me oleme sinu meelest Tinderis või? Või miks ma peaks võhivõõrale poldile oma nädalavahetust hakkama ümber jutustama? (Ignoreerime siinjuures seda asjaolu, et ma oma nädalavahetustest koostan iga nädal internetis pooltuttavatele ja igasugustele võhivõõrastele detailset ja fotodega illustreeritud aruannet, eks.) 

Aga kõige rohkem häiris mind ikkagi see "hei hopsti!". Kes räägib nii? Öelge miks, aga ma automaatselt kujutasin ette, et inimene on vanuses 50+. See on raudselt see inimene, kes kirjutab sõnu "sex" "seks" asemel ja "päikest" e-kirja lõppu. Immediate ick! 

Enne kui te mind tõrvikute ja harkidega taga hakkate ajama, jaa, see kõik on jama ja teisejärguline. Kui sulle (mulle) inimene meeldib, siis ma üldse ei hooli sellest, kuidas või mida ta kirjutab. Peikal näiteks oli see loll komme, et kirjavahemärk tuli pärast tühikut . ← Hullult häiris! Kas ma seda ütlesin? Mitte ühtegi korda, kuigi iga kord seesmiselt käis korraks magu üle kopsu. Ja teie ju ka loete ikka seda blogi, kuigi ma kirjutan kogu aeg valesti, näiteks kirjutan, et käsin dušši all või ostsin uue ripsmedušši 😁

Igatahes kirjutasin vastuseks, et miks ma peaks ja sinna see vestlus kustus. 

Kommentaarid

Postita kommentaar