Uhkus ja eelarvamus

Minu tähelepanu pöörati sellele, et minu postitustest võib välja lugeda, kuidas ma muudkui ühelt kohtingult teisele hõljun ja kõigesse sellesse mängleva kergusega suhtun.

Vahel olen ma lihtsalt ilus, ilma põhjuseta

Reaalsus on see, et ma ei käi kohtamas. Punkt. Minu viimane päris kohting oli aastal 2014. Pärast mida noormees Portugali kolis ja rohkem pole ma temast kuulnud. (Ma püüan seda isiklikult mitte võtta.)

Mõni teist tuleb väitma, et nad olla mind mõne noormehega jalutamas näinud. Noh, minuni on ka jõudnud kuuldused, et osad teist on mind lastega koos jalutades nähes eeldanud, et mõni neist mu kavaler on. Palun teid tungivalt enne järelduste tegemist konsulteerida arstiga. Sest, teil on kas uusi prille vaja või tuleb teie medikamentide doos üle vaadata.

Kõik mu peigmehed

Teised jälle ütleksid, et nägid mind kord siin ja kord seal mingi võõra mehega veini joomas. Minu tutvusringkond on üsna lai. Vahel võib juhtuda, et mõni nägu on teile võõras, mulle aga oma. No ja juhtus, et tegemist oli meesterahvaga, kas see tähendab kohe et deit? Sõbraga ei või lihtsalt koos istuda ja jutustada? Mis ajastus me tegelikult elame õieti? Kui te mind näete kellegagi oma aega jagamas, siis teadke, et tegemist on väga rikka inimesega. Sellisega, kelle elukogemus, väärtused, hirmud ja rõõmud seavad mulle intellektuaalseid väljakutseid. Kes mind intrigeerivad. Kes jätavad minusse tunde, et ma tahan veel ja veel saada osa nende sisemaailmast. Mind ei huvita see milline ta välja näeb, palju kaalub või raha teenib. Ammugi siis see millises asendis ta eelistab oma põit kergendada. Kui inimene on igav, siis ma tüdinen ruttu. Ja soopõhiseid allahindlusi ma siinkohal ei rakenda.

Üks väga rikas inimene

Kolmandad märgiksid, et ma ikkagi sõlmin meestega uusi tutvusi. Jah, ütleme nii, et kui ma välja lähen ning mõni muusooline minuga jutu vestma tuleb, siis ma a) ei pritsi teda happega; b) teeskle autisti ja c) ei demonstreeri oma värskelt omandatud combat võtteid. Sest: 1) päriselus olen ma küllaltki soe ja meeldiv inimene; 2) mulle meeldib erinevate karakteritega suhelda ja 3) ma üritan ennast töökorras hoida, juhuks kui mõni mulle päriselt meeldiv meesinimene peaks rääkima tulema, et ma kohtlaselt alahuult närides ei itsitaks vaid oskaks ikka inimese moodi käituda. Aga tutvuse loomine ei tähenda minu jaoks tingimata suhte loomist.

Neljandad viitaksid sellele loole siin. Noh, sellega on muidugi üks tore lugu, mida ma siinkohal ei avaldaks. Ütlen vaid nii palju, et kõik ei pruugi olla nii nagu see paistab või seda esitatakse.

Tulles tagasi algusesse - ma. ei. käi. kohtamas. ever.

Sellest, miks ma ei käi, korra juba kirjutasin. Siin. See põhjus on endiselt päevakorras.

*Pildid tegi Tatjana Siipan https://tatjanasiipan.wordpress.com/


Kommentaarid