Kuldsed käed

See öö, kui mu pesumasin jaurama hakkas, mõtlesin, et huvitav, kui mul oleks praegu mees, kas mul oleks siis kuidagi kergem? Noh, et ta tuleks oma kuldsete kätega, võtaks mul ümbert kinni ja suruks oma kuldse südame ligi. Silitaks mu pead ja ütleks kuldsed sõnad: "helistame hommikul torujürile ja meistrimehele". Kes siis omakorda tuleb, sirutab oma kuldsed käed minu rahakoti raudade vahele ja varastab mu paljaks.

Foto Googlist

Sest poiste isa ei olnud kodutöödes eriliselt osav. Sai väiksemate parandustega hakkama, aga kui mõni kodumasin jukerdas, siis kehitas õlgu ja suunas mind juhendit lugema. Noh, kõike ei peagi ju oskama. On inimesed kes oskavad ja nad teevad seda hea meelega, kui sa oled nõus neile selle eest maksma. Põlvkond, kus meestel olid kuldsed käed on sisuliselt väljasurnud.

Minu ülemusel töö juures on veel sellised käed. Vahel ta teeb nalja, et "õu vaata - kuldsed!" ja sirutab oma käed ette mulle imetlemiseks. Ma siis hõikan vastu, et vaata, et sa ikka magama minnes käpikud kätte tõmbad, muidu viiakse veel pandimajja. Noh, teate küll, selline kontorihuumor.

Kommentaarid