Tell me lies, tell me sweet little lies

Ei ole mina veel kohtunud mehega, kes kohe alguses ei hakkaks rääkima sellest, kui väga ta ausust ja otsekohesust hindab. Kindlasti on tal seitsesada lugu rääkida manipuleerivatest eksprutadest ja susserdavatest töökaaslastest. Täiesti siiralt räägivad. Selline mulje jääb, et ise ka vist usuvad.

www.conservativesonly.com

Minuga on väga lihtne (jah, ma tean kuidas see kõlab, minuga on tegelikult kohutavalt keeruline, aga ühes konkreetses asjas on minuga väga lihtne), mina nimelt harrastan intiimseid horisontaalseid täiskasvanutele mõeldud ettevõtmisi ainult nendega, kellega ma parasjagu abielus olen. Lihtne. Ei mingeid erandeid. Lugejad juba teavad, et mul on kombeks olla naiivselt otsekohene ja seda oma elu põhimõtet pole ma meessoo eest kunagi varjanud. Siis inimene, kes otsib sooja keha üheks õhtuks, armukest või lihtsalt seksisemu teab, et minuga pole mõtet aega raisata. Ma ju ütlesin - lihtne.

Kui ma selle elutõe olen siis teatavaks teinud, suhtutakse sellesse suure lugupidamisega. Räägitakse kui haruldane see on ja kuidas nad hindavad naisi, kes ennast väärtustavad. Tõenäoliselt tuleb mõni lugu, milles kiidetakse enda kõrgeid moraalseid standardeid ja kohati jääb mulje, et tegemist on lausa kloostrikooli kasvandikuga. Kogu minu täiskasvanud ea jooksul on vist üks mees konkreetselt lauast püsti tõusnud ja minema kõndinud. Teised kõik on jäänud.

Younka Kura

Arvate nüüd, et tegemist oli kohe tõsise kavatsustega inimestega? Sellistega, kes päriselt austasid minu kohati naeruväärseid ja pisut veidraid printsiipe? Nii umbes poole tunni jooksul (mõnega on ka kauem kulunud, võib-olla isegi mõned nädalad või kuud) hakkab jutt ikkagi halastamatult vasakule kreeni kiskuma. Hakatakse kiitma on saavutusi, võimekust ja varustust. Räägitakse sensatsioonilisi lugusid oma vallutustest ja sellest kuidas kõik nende partnerid on öelnud, et see oli maailma parim kogemus.

Teate, see on tegelikult päris naljakas, et mehed seda tõsimeeli usuvad. Kui siin on nüüd mõni meeslugeja ära eksinud, kes julgeb edasi lugeda, siis ma avaldan teile saladuse: naised valetavad. Esiteks. Mitte alati isegi nagu meelega või pahatahtlikult, aga selleks et säästa meeste tundeid. No kui sa ikka näed, et teine püüab kõigest väest ja on kõige selle juures nii hale ja kohmetu, siis see on ju sama, mis süüa lapse esimest võileiba ja püüda mudamaitselist plönni alla neelates vapralt naeratada ja kiita, et nii head võileiba pole ma veel elu sees saanud. See siis esiteks. Teiseks, kui naine ei ütle midagi ja lamab seal nagu meritäht, siis arvavad mehed, et naine on kindlasti multiorgasmidest oimetu ega suuda ennast liigutadagi. Ja kolmandaks, meestel on komme kuulda seda mida nad kuulda tahavad. Näiteks kui naine ütleb, et "olen ka paremat saanud", siis kummalisel kombel kuuleb mees hoopis "pole kunagi paremat saanud". Elu müsteerium.

antonchernov.com

Sellise reklaamtekstiga mind juba ära ei võlu. Pigem jääb hoopis odav mulje. No mõelge ise kui tihti te olete näinud Citröeni reklaami võrreldes Lamborghini omaga? Kui sa oled juba nii hea, siis pole reklaami vaja.

Kui neile lõpuks kohale jõuab, et ma ei mänginudki raskesti kättesaadavat ja päriselt olengi kättesaamatu, siis nad solvuvad. Mossitavad, torutavad huuli ja toksivad kinganinaga tänavasillutist, nagu kolmeaastane, kes poest pulgakommi ei saanud. Ütlevad, et mida iganes siis. Ise tead millest ilma jääd. Ole siis nii rumal, et head võimalust ära ei oska kasutada. Ilmselt oled mingi frigiidne meestevihkaja. Või aseksuaalne. Või hoopis lesbo.

Niisiis mulle tundub, et mehed ei hinda tegelikult ausust, konkreetsust või otsekohesust. Neile meeldivadki igasugused mõttemängud. Nad naudivadki manipulatsiooni. Sellepärast nad ju jahti peavadki. See on põnev. Või kalastavad. Naised on hoopis konkreetsed ja otsekohesed. Tahavad kala või liha, lähevad lähimasse kaubanduskeskusesse ja käes. Ei mingit mänguilu, puhas tulemus.


Kommentaarid