Minu veetev ahistaja

Olen ahistamisest juba kirjutanud. Isegi mitu korda. Aga ikka leidub uusi lugusid, mis hirmsasti blogisse pressivad.

Kes luurab pimeduses?
Tegelikult, kui hästi hoolega vaadata, siis on seal halljänes. Keset linna. Infoks maakatele, kellel rebaseid ülearu ;)

Hiljuti viis Naabripoiss mind autoga töö juurde. Esimest korda elus viis. Ütleb rahulikult mulle: "Ma kaardi pealt vaatasin, kus su töökoht asub." Ahsoo, jah... eem...niisiis...oota, mida!?! Kuna sõidutaja oli minu jaoks meeldiv ja eks ma olen teda ise ka päris kõvasti jälitanud/ahistanud, siis ei tekkinud soovi end sõidu pealt autost välja veeretada. Pigem oli selline tunne, et awww, minu isiklik friendly neighbourhood stalker, nii nunnu!

Umbes samalaadse reaktsiooni on saanud ka Nipernaadi, kes esimesel kohtumisel teadis, et ma juhiloa eksami suulise osa esimesel korral feilisin. Korraks võttis seest kõhedaks, et kust inimene üldse sellise info leiab, aga jälle, kuna tegemist meeldiva inimesega, siis awww... Sama inimene käis mind töö juures kaheksa päeva järjest otsimas, enne kui järeldas, et ma olen töökohta vahetanud. Awww... Rääkimata sellest, kui ta kell neli hommikul mu akna taha ilmus. Awww...

Aga siis on need teised. Kes tekitavad reaktsiooni iiuu. No kui raske on aru saada, et ma ei taha Sinuga suhelda? Ja kui ma juba ütlesin seda, siis miks arvata, et ma tahan Sinuga kinno minna? Ja kui ma ütlen, et lähen kellegi teisega, siis kas see on normaalne, et Sa tuled vaatama, kellega ma läksin? Ja okei, et sa tulid vaatama, milleks on vaja mind sellest teavitada? Mida Sa loodad sellega saavutada? Ja palun ära vahi mu sotsiaalmeedia kontosid. See ei ole armas, see pole nunnu. See on creepy ja õõvastav. See tekitab minus tunde, et ma soovin vahetada oma nime, elukohta ja sugu. Ma saan teoreetiliselt aru, et Sa kujutad ette, et ma peaksin sellest tähelepanust olema võlutud ja meelitatud. Aga ausalt, pärast kolmepäevast põgusat tutvust - ei ole. Ära käitu nagu armuvalus kutsikas, see on alandav nii Sinu, kui ka minu jaoks. Võta ennast kokku ja leia keegi, kelle meelest see on awww.

Kommentaarid