Pildike Rimist

Käisin Rimis toitu ostmas. Pärast seda, kui me nüüd Volliga hakkasime kokku elama, siis ma pole enam e-Selverist toitu tellinud. Tegelikult halb. Raha läheb ikka kõvasti rohkem toidu peale. Eks ma võtan ennast jälle millalgi käsile. Igatahes, olin siis Rimis ja seal nii äge kassapidaja. Selline kuldses keskeas, hästi jutukas ja sõbralik. Piiksutab seal mu asju ja eemaldab turvakleebist.

Ütleb, et võtab selle turvaelemendi maha, muidu hakkavad väravad karjuma ja kellele seda vaja on. Vastasin, et ma ei tea, äkki neil on ilus turvamees, siis ju iseenesest võiks? Tädi raputab pead. Ütleb, et pole ilus. Imelik hoopis. Noh, tema meelest siis. Aga äkki mulle meeldib. Kuigi ta ei usu. Need meessoost turvad pidid seal kõik veidi kohtlased olema.



Lõpuks küsib, et kas ma kleepse ka tahan. No ikka tahan. Andis mulle pika riba kleepse. Nii tore temast. Ja ma ei pidanud tema jaoks isegi ilus olema. Soovis kaunist õhtut. Oleks ta vaid seda teadnud, et õhtu oligi ilus ja temal endal oli sellesse suur panus.

Kommentaarid