Pervert

Nagu lubasin, siis olen nüüd püüdnud jubinatega rohkem "kvaliteetaega" veeta. Nagu tellitult, on praegu MyFitnessis sõbrakuukampaania. See tähendab, et iga liige saab kuni 17.02 võtta tasuta trenni kaasa 5 sõpra või ühe sõbra 5 korda. Väga mõnus! Mul on kodus 3 sõpra (ühega me oleme hetkel mittesõbrad) ja need kõik saan ma vähemalt korra endaga kaasa võtta. Nagunii pidin ju Kärbsega ujuma minema ja selleks, et ta oskaks meeste riietusruumis orienteeruda võtsin kaasa nr 3.




Läksime Rocca Al Mare klubisse. Esiteks tahtsin minna Viimsisse, aga kas seal ka bassein on, see jäi mulle selgusetuks. Siis mõtlesin, et lähme Ülemistesse, aga kuna naised saunas rääkisid, et Roccas pärast remonti pidi ilus ja hea olema ning üldse mitte kaltsuhaisuga, siis läksime Roccasse (lihtsalt infoks - ärge uskuge naiste jutte, seal oli ikkagi kaltsuhais).

Kärbes ujus ja uppus vaheldumisi. Hingamine ei tule tal endiselt õigesti välja ja ma olen veidi isegi mures juba tema pärast. Aga mida kauem me vees olime, seda julgemaks ta muutus ja isegi hingamine läks paremaks. Ütleks, et pinge kadus ja ta täitsa nautis olemist. Mis mind tema juures kõige rohkem naerma ajas, oli väsimatu lõdisemine. Seda ma märkasin juba siis, kui koolitrennis käisin, et ta lausa vappus. Ja kuigi spordiklubis oli vesi palju soojem (no kui mina juba vette ronisin, siis pidi ikkagi soe olema, onju) siis tema ikka tudises. Kahtlustan, et tal on natuke Pavlovi koera refleks. Umbes, et kui vesi, siis igaks juhuks värise.

Niisiis, ujusime seal konna ja koera, kõhuli ja selili. Käisime ühes saunas ja teises saunas, mullivannis ja jälle ujumas. Mina eelistasin rohkem sauna ja nemad ujumist. Kuna seal bassein 2/3 ulatuses piisavalt madal, siis julgesin nad omapead jätta. Käisin ikka korrapäraselt piilumas ja iga kord vanem uputas nooremat. Lõpuks matsin mõtte saunalõbudest maha ja jõlkusin niisama basseini juures. Lugusid kuuldud küll sellest, kuidas lapsed ja isegi vanad basseinides upuvad ja keegi ei pane tähelegi. No ja kui ma seal olin, siis vaatasin teisi. Mis mind juba Saaremaal üllatusena tabas, on see, et kui palju on ujumisasutustes üksikuid meesterahvaid.

No hea küll, kui nad seal ujuvad või saunas on. Aga mida teeb täiskasvanud meesterahvas lastebasseinis kui tal lapsi pole? Või lihtsalt aeleb suplemisrajal ja vahib enda ümber? Ilmselt olen mina liiga palju Michel Jacksoni skandaali kohta lugenud või midagi, aga minu peaksese läks küll creep- alert tööle.

Taustal Rocca bassein. 


See meenutas muidugi kohe sõbranna teksti, kes mõned nädalad tagasi sama asja märkas. Oli oma lapsega ujumistrennis ja märkas üksikut noormeest basseinis jõlkumas, ning hakkas automaatselt kahtlustama.

Ühest küljest on ju hea, et meil on ohutunne olemas ja oskame märgata nö "valesid" signaale. Kui palju on kuulda lugusid, kus vanemad ütlevad pärast, et "oli küll veidi imelik, aga ma ei osanud midagi kahtlustada"? Aga teisalt, miks on üksik mees basseinis kahtlasem, kui üksik naine? Ma ju ei näe teise inimese sisse, äkki tal on süda haige ja sellepärast hoiab ääre poole? Või äkki ta alles hiljuti õppis ujuma ja kohaneb vaikselt? Miks ma kohe kõige hullemat asja ette kujutan?

*Kuvatõmmised MyFitnessi Facebooki lehelt

Kommentaarid