Elamus Spa

Käisime meiegi lastega selles uues kuulsas Mustamäe Elamus Spas. Saime voutcheri ja soodsama hinnaga külastuse. Isiklikult mina olin üsna põnevil. Olin kuulnud väga palju positiivset tagasisidet ja ootused olid kõrged. Poisid olid nii ja naa meelestatud. Nooremad elevil ja vanim loobus peaaegu üldse kogu üritusest.

Aga seal me olime, ühel vihmasel laupäeva pärastlõunal, kõik viiekesti reas ja valmis elamusteks.

Elamusi pakuti. Olid erinevad saunad, mullivannid, basseinid ja ligunemiskohad. Aga mulle ikkagi ei meeldinud. Võimalik, et seal Spa21+ poole peal oleks mulle rohkem meeldinud, seda peab veel proovima, aga muidu jättis see külastus mind ükskõikseks.



Liiga palju lapsi oli, liiga palju müra, liiga palju inimesi. Mis mind mõnevõrra üllatas oli see, et kuigi spa on alles hiljuti avatud, siis osad kapid ei töötanud, kolmandik fööne oli ka kuhugi kadunud ja muidu oli ka see asutus väsinud ja räsitud.



Mis mulle meeldis, oli basseini pool. Bassein oli korralikult suur, piisavalt pikk ja rajad olid ka mõnusalt laiad. Kuna enamik olid rohkem huvitatud saunas higistamisest ja vannis ligunemisest, siis oli ujula üsna hõre ja seal veetsime poistega märkimisväärse osa ajast.

Kui üldiselt spadest rääkida, siis ega mul väga häid kogemusi pole. Asi on ilmselt ootustes. Mul seostub sõnaga spa mõnus lõõgastav oaas, kus saab ennast argirutiinist korraks välja lülitada ja patareisid laadida. Grand Rose Spa oli selline spa, kus ma sain eelmainitut. Ülejäänud spa-nime kandvad asutused on tekitanud minus rohkem stressi kui zeni. Need on pigem nagu veepargid, koos saunadega. Aga paljudele need näivad meeldivat. Lastest saan ma aru, ongi põnev kui saab võimalikult palju huvitavaid atraktsioone läbi proovida. Aga vähemalt Elamus Spa oli minu lastele liiga titekas. Ühesõnaga, ei tekkinud väga sellist mõnusalt sooja ja karvast tunnet, et tahaks hirmsasti uuesti minna.

Aga seda 21+ spad tahaks ikka ka proovida. Ehk vastab see rohkem minu ettekujutlusele.

*Fotod: https://elamusspa.ee/et/galerii

Kommentaarid