Printsidest

Kas naised tegelikult ka tahavad printsi valgel hobusel, või on see üks tobe klišee? Muinasjuttudes ju ikka lihtsad ja heasüdamlikud tütarlapsed leiavad oma õnne alles siis kui prints nad jalust niidab.

Isiklikult mina julgen väita, et naised tegelikult ei taha printsi. Suurem enamus minu tuttavatest ei ole printsiga abielus. Ei otseses ega ülekantud tähenduses. Ja kui nüüd päris otse öelda, siis ega ma neid naisi, kes on printsiga abielus, väga ei kadesta ka, et mitte öelda haletsen.

Olen paksudest tarkadest raamatutest ja igavatest kostüümidraamadest järeldanud, et oli aeg, kus tavakodanik ei saanud mitte mingil tingimusel naituda kuninglikust soost isikuga. Ajad on muutunud ja printsid abielluvad kellega tahes, isegi lahutatud naistega. Aga on need naised siis õnnelikud? Päriselt?

Ega teise sisse ei näe. Näeme alles siis kui meil lubatakse näha. Nagu printsess Diana lubas. Mu süda siiani valutab ta pärast. Ja kui ma vaatan hertsoginnasid, siis mu süda valutab ka nende pärast. Jube elu! Kõik on ette dikteeritud - mida kanda, mida öelda, kui palju naeratada, kellega suhelda, kuidas istuda, kuidas astuda. Sa ei saa rahus juukseidki lõigata, ilma et pool maailma sellest järeldaks, et sa lapseootel oled. Jälgitakse iga su kehakumerust, et märgata lisanduvaid kilosid. Isegi see ei sobi kui sa mõni tund pärast sünnitust "liiga ilus" oled. Mul lööks vist kuu jooksul plokikaane pealt.

Aga boonused? Noh, raha pole siin ilmas kõik. Pealegi, pööblil on kuninglike kulutused pidevalt hammaste vahel ja seda nagu ka ei taha, et keegi vingub iga kord kui ma uue kleidi või kõrvarõngad ostan. Mis tolku sellest varast on kui seda kasutades on iga kord tunne, justkui oleks mõnel orvul viimase kuiviku hammaste vahelt ära kiskunud?

No aga mees hoiab ja hellitab? Eem… ma võin mürki võtta, et suvaline Kalle hellitab iganädalaselt oma Mallet kordades rohkem kui mõni prints, kes pidevalt tööreisidel käib ja seal olles naistehorde eemale peletab…. kui peletab…. Lisaks veel see meeletu snobism. Jah, ma võin muidugi ka omamoodi snoob olla oma veini- ja aknaklaasidega, aga noh, ma ikka väga leebe võrreldes selle maailmaga seal.

Muidu kõik täpselt õige, aga ma jätaks selle "pretty vampire" osa välja. 
Asendaks sõnadega "handsome devil".

Nagu ma üsna hiljuti kirjutasin, siis tegelikult tahavad naised seda, et neid armastataks, hoitaks, hinnataks, naerma ajataks ja lohutataks. Kõik muu on müra. Naised tahavad meest, kes oleks mees, et siis nemad saaksid olla naised. Nad tahavad armastajat, et saaksid olla armastatud. Tahavad sõdalast, et saaksid olla päästetud ja kaitstud. Tahavad võlurit, et saaksid olla nõiutud. Tahavad kuradit, et saaksid olla ingel. Nad tahavad jumalat, et saaksid olla jumalannad. Sellised tagasihoidlikud asjad, teate küll… Aga printsid, pfff!

Kommentaarid