Sokkidest

"Mul sai nüüd meeleheite periood läbi ja värvin juuksed tagasi pruuniks."
"Mis meeleheide? Ole õnnelik, et sa mingi võõra mehe sokke ei pea pesema!"




Kas see sokkide pesemine on ikka veel mingi argument või? Alustaks sellest, et ma ei pese kellegi sokke, masin peseb. Kas seal on üks paar sokke rohkem või vähem ei muuda minu jaoks absoluutselt mitte midagi. Ja isegi kui mingil arusaamatul põhjusel tuleks hetk, kus sokke ka peaks pesema, siis kas mul on tõesti raske armsa inimese sokke pesta? See on nüüd see koht, kus ma risti ette löön? Vahet pole, et prillaua üles jätab, ja radiaatorid kõik kinni keerab, habeajamisvahtu peeglile pritsib, nõud kraanikaussi vedelema jätab, õlut kulistab ja karvast kõhtu kratsib. Et kõike muud võib, aga vot sokke ma nüüd küll pesema ei hakka!

Njah! Ma võibolla liiga madalaks oma lati lasknud, aga sokiargument nüüd küll ei päde.

Kommentaarid

  1. Mul on alatasa hunnik musti sokke pesuhunnikus vedelemas. Trennis käies neid ikka tekib. Täitsa sobiks, kui sa need minu eest puhtaks peseks. Ja ma olen võõras mees ka, nii et kõik tingimused on täidetud. Kuhu ma pean oma sokid tooma? ;-)



    Tegelikult tahtsin öelda tere ja aitäh, et mind oma blogi linkide alla lisasid. Ma ei tea küll, millega selle ära teenisin, sest mu blogi on pikalt varjusurmas olnud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, Taavi! Sokkide osas peaks mingi kokkuleppe sõlmima, mul lausa järjekord ukse taga nüüd :D

      Sinu blogi sai juba tükk aega tagasi blogrolli lisatud. Eks ma ikka lootsin, et Sa peagi naased, mida Sa õnneks ka nüüd teinud oled. Mulle meeldib, kuidas Sa mõtled ja arutled. Sul on mida öelda. Ja mina omalt poolt hindan selliseid inimesi ning soovin teha oma parima, et nende hääl võimalikult paljudeni jõuaks. Sinu hääl niisamuti :)

      Armas, et Sa ka minu blogilingi oma lugemisvarasse lisasid ;)

      Kustuta

Postita kommentaar