Tselluliit on seksikas!

Neli kuni kuus korda nädalas tõmban ma kõhu vastu selgroogu, lükkan rinnad kikki ja ajan kannikad pingule. Haaran oma dušigeeli ja saunalina ning kobin spordiklubi pesuruumi. Naised on teisi naisi vaadates jõhkralt kriitilised. Mina olen üks neis, kes isegi duši all seistes rätikut ümber hoiab, saunalavast rääkimata. Aga vahel ikka juhtub, et rätik libiseb, ei jõua nii ruttu pesu selga või ei leia kotist särki üles, ning keegi jõuab oma kullipilguga mu sünnitanud naise keha hindavalt takseerida.

See pole muuseas see postitus, kus ma väidaks, et ma ise seda ei teeks. Absoluutselt teen.

See on see postitus, kus ma tahan kõigile naistele meelde tuletada, et naisi vaatavad nii ainult teised naised. Meeste meelest on paljas naine, olgu ta ükskõik milline, juba lotovõit. Tõsiselt.

See ei tähenda muidugi, et nad üht tüüpi keha teisele ei eelistaks. Kui täiskasvanute filme vaadata, siis jääb mulje, et meestele meeldivad ainult üht sorti kehad. Loodetavasti on mu lugejad siiski päriselt täiskasvanud inimesed ja mõistavad, et päris elu on varjuküllasem.


Ei ole mul elus veel juhtunud, et ükski mees oleks mind nähes püksirihma uuesti pingule tõmmand, vesti kinni nööpinud ja mind jooksulindile kamandanud. No pole. Ja pole ka kuulnud ühtegi sellist lugu sõbrannade suust. Mis veelgi kummalisem, mulle näib, et just need osad kehast, mida ma ise enda juures kõige rohkem põlgan, on meestele vapustavalt vastupandamatud. ("Palun ära pane oma kätt mu kõhu peale, see on nii inetu." "Mmmm, mu meelest just nii mõnus ja pehme… ") Normaalne mees peabki tahtma, et naine on temast erinev, soe, kohev ja naiselik. Mees, kes tahab näha kolmeteistaastase poisi keha… noh, teate küll, las ta siis vaatab, aga milleks teile sellist meest vaja on? Kui ta oma arengult on sealmaal, et teda sellised vaatepildid erutavad, siis pole temast tõenäoliselt ka muudes valdkondades eriti asja.

Mis puutub tselluliiti, siis kuigi naised näevad seda enda juures isegi nina otsas ja ripsmekarvade küljes, siis suurem osa mehi ei leiaks seda ka pildi pealt üles. Ja kui nad ka näevad, siis ei pea nad seda eemaletõukavaks, vaid naiselikkuse tunnuseks. Meestel nimelt tselluliiti väga sageli ei esine. Ja noh, mõni mees peab tselluliiti lausa seksikaks.

Ise otsin ma ka mehe kehas just erinevusi, mitte sarnasusi. Milleks mulle rindadega, laiade puusadega karvatu naiselaadne toode? Ma pole nii seadistatud. Ma eelistan Kreeka jumalat, teate küll, raseerimata jalgadega, laia ülakehaga ja tukslevate veenidega biitsepsil. Sellist, tavalist.

*Tselluliiti pildistas Eveli Johanson

Kommentaarid

  1. Ma tean, et Sa ei andesta, kui ma ütlemata jätan :) Seega, dušš-duši-dušši.

    Teemast välja, ei tea, kust leiaks valge ahju ümmarguse ukseaknaga?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, aitäh, aitäh!!!

      Ja ma ei jää vastust võlgu :). Tegemist on Smeg ahjuga :). https://www.hinnavaatlus.ee/236464/smeg-ahi-retro-6-progr-white-furnituur/

      Kustuta

Postita kommentaar