Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat blogipostitust

Nagu hiljuti mainitud sai, siis korjasin oma jubinad kokku, kammisin juuksed lahku ja pistsin autosse ning tõin stuudiosse. Enne seda käis muidugi mõista veenmine ja mõjutamine. 

Üllataval kombel said vanemad pojad isegi aru sellest, et ehk ühel päeval on tore meenutada seda, kuidas nad kortsu ja tselluliidivabad olid. Noorematega oli raskem. Aga õnneks nad omal kombel kõik armastavad mind (loe: kardavad, et ma koduinterneti WIFI parooli muudan) ja tulid kohale. 





Arvestades seda, kui pikkade nägudega nad seal olid, siis mind isegi üllatas kui ägedaid pilte tuli. Loomulikult eputasin mina ikka kõige rohkem. Ilmselgelt mul on keskeakriis. Varsti ostan punase Mustangi ja võtan noore mehe majja.  





Pildid on tehtud River Studios Laki tänaval. 

Fotograafiks imeline Kerli Halliste. 

Kommentaarid

  1. Väga mehine seltskond ja toredad pildid. Tegime oma perega eelmisel septembril, mässamine on kogu pere , meil siis 3 last, ülesse lüüa, ennast sealjuures ka aga tasub ära.
    Viimane pilt on lemmik, kõik need mahedad värvid, meeleolu ja kleit on ka väga armas.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen nõus, et see sehkendamine on kõik vaeva väärt. Paari aasta pärast enam ei mäleta kogu seda janti, aga pildid on nunnud.

      Kustuta
  2. Mulle ka meeldivad pildid. Lahe meeleolu ja nägusad poisid kõik! Aga kena ema puhul peavadki olema nägusad. Tekitad siin pildistamise tuju... :D

    VastaKustuta
  3. Nii äge, et see tuus seltskond minu kaamera ette tuli :) Nii vahva oli teiega pildistada ! ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meil oli nii tore sinuga, nii positiivne ja armas oled 😘

      Kustuta

Postita kommentaar