Litsi lõhn

Lõhnadest olen ma blogis varemgi kirjutanud. Et kuidas ma arvan, et mul on jube hea maitse lõhnade osas ja ärge teie tulge mulle ütlema, et see nii pole.

Ülemuse naisel on sõbranna, kes tegeleb lõhnabisenssiga. Igal aastal tuleb boss suure kotitäie lõhnadega kohale ja ütleb, et valigu endale mõni, teeb mulle hea hinna, teate küll. Ma olen igal aastal väga kuulekas olnud. Eelmisel aastal näiteks ostsin selle lõhna poole suurema ja poole soodsamalt. See sai nüüd otsa ja ma uurisin, et kas ülemuse naine pole ühtäkki sõbrannaga tülli pööranud, sest keegi pole sel aastal mulle heade hindadega lõhnasid üritanud maha parseldada. Esmaspäeval tuli ülemus nagu trendikas Jõuluvana muiste suure kotiaga ja ma kukkusin valima. Valisin. Kaks lõhna meeldisid teistest enam ja ma valisin selle, mis minu meelest mulle rohkem sobis.

Tühi pudel

Küsisin veel ülemuse arvamust ka, tema arvas, et see teine on parem.

Noh, ei tea mida need mehed ka teavad, eks ole?

Aga ei andnud rahu. Kuna mul juhtumisi on neid mehi töö juures veel, kellel on nina, siis ma toppisin oma varrukad järgmise ohvri nospli alla ka. Sama tulemus. Öeldi: "mehena ütlen ma, et see teine on parem". Pfff... aga mulle meeldib esimene! " No jah, kui sa tahad kanda litsi lõhna, siis anna minna!" Saate aru, esmaspäeva varajasel pärastlõunal hakati mind libuks kutsuma. Või vähemalt minu lõhnaeelistusi.

Jour d'Hermès

Ega ma pärast seda ei saanud ju toda Valentinot enam koju viia, valisin ikka selle teise, ebalitsi lõhna. Aga mu maailm sai raputatud. Kas teised lõhnad, mida kannan, saadavad samuti mingeid soovimatuid alltekste välja? Kas sellepärast mu kohtingutest midagi tõsist kunagi ei saagi, et ma lõhnan tasulise naisterahva järele? Võibolla too mees küsiski mult, et kuidas ma rahaliselt hakkama saan, sest mul, noh, oli ma ei tea, raha lõhn juures? Või mille järgi litsid lõhnavadki? Ja üldse, kuidas mu kolleegid sellega nii hästi kursis on, kuidas prostituudid lõhnavad? The plot thickens!

Tulin oma varrukatega koju ja küsisin pojalt ka, et kumb lõhn talle rohkem meeldib. Vastas, et mõlemad on head, aga see teine meeldib rohkem. Sõnaga, mu pojale meeldivad litsid. Ei no loogiline, kui ta ühe sellisega koos juba elab, siis ega siin polnudki midagi paremat loota.... Ma teiste poiste käest ei küsinud igaks juhuks, nüüd kui ma olen varustatud uute teadmistega meeste lõhnaeelistustest, on mul ehk võimalus nende lillekeste naistemaitset mõjutada. 

Kommentaarid

  1. Ma tahan teada, mis selle litsilõna nimi on. Mul on VAJA nuhutama minna nüüd!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Valentino Voce Viva oli see kõne all olev parfüüm 😊

      Kustuta

Postita kommentaar