Soovitusi

Niisiis, otsustasin mina, et mul on teiseks juuniks vaja ikkagi oma pekid kontrolli alla saada, sest see kaks kuud haiguslehel istumist ja jõusaalist eemal olemist on halastamatult mu garderoobi võimalusi piiranud. Alustasin sellest, et tõstsin oma liikumist. Hakkasin kõndima. Korra käisin jooksmas ka, aga külm on ja mul pole väljas treenimise rõivastust antud hooajaks. Aga kõndida saan. Müts pähe, kindad kätte ja läksime.

Tulemus. Mida ma olen siin varem ka maininud, kui mu keha on harjunud ülepäeviti, või palju ma seal jõusaalis nädalas käisingi, mingi 4 kuni 6 korda, suurte raskustega lammutamisega, siis see tunniajaline jalutuskäik mõõdukas tempos, annab täpselt 0 efekti. Jah, okei, ilmselt on see suures plaanis parem, kui mitte midagi, aga see pole trenn, mitte minu keha jaoks. Minu igapäevane kõnd on tänaseks jõudnud 2 tunnini, mille jooksul ma läbin circa 10 km. Ja see on lisaks tavapärasele liikumisele. Kaal on langenud umbes 0,5 kilo, rasvaprotsent 29 pealt 26le, mis on väga kena. Mõistagi olen ma jälle hakanud oma toitu MyFitnessPal äppi sisse logima ja julgen arvata, et see rasvakadu on pigem toitumise muutmisest tingitud, kui kõndimisest.

Aga tulles tagasi jalutamise juurde.


Kui ma jooksen, siis kuulan ma muusikat. Kõndides tahaks aga midagi kasulikku kuulata. Kui ma Viljandisse ja tagasi reisisin, siis kuulasin Naisteka podcasti. Mida ma olen aegajalt ikka kuulanud, sest nad on toredad ja nunnud. Aga, neil on üks häiriv tehniline probleem, mis rikub minu jaoks nende saated ära ja pikalt järjest ma neid kuulata ei suuda. Nimelt üks kolmest neiust räägib väga vaikse häälega. Ja ma pean pidevalt helitugevusega mängima. No sorry, aga kahe tunni jooksul pidevalt seda näppida on ikka nõme.

Hakkasin siis alternatiive otsima. Kuulasin üht ja veidi teist, aga no ei kõneta. Lõpuks leidsin ka mõned audioraamatu podcastid ja olengi nüüd neid kuulanud.

Seega, küsin armsalt lugejalt, et milliseid podcaste teie kuulate, sest nagu blogidega, nii on ilmselt ka taskuhäälingutega, et sarnane otsib sarnast.

Kommentaarid

  1. Mul on naistekaga täpselt sama probleem, helitugevuse erinevus on lihtsalt niivõrd suur, et ei ole võimalik mingi keskmise koha peale sättida ja siis kõiki ilusti kuulda, igatepidi on häiriv. Ma olen mõelnud, et huvitav, miks nad seda ise paika ei timmi, mikrofonide tundlikkust saab ju määrata ja hiljem järeltöötluses võib kõik ühtlaseks keerata.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No täpselt minu mõtted! Et enne eetrisse laskmist, vaadaku üle. Aitäh Sulle, et ma ainuke vinguv bitch pole 😄

      Kustuta

Postita kommentaar