Kuidas ma rikun oma laste elusid. Süstemaatiliselt ja kirglikult.

Poistel olid juuksed jälle liiga pikaks kasvanud ja kuna ma käisin hambaarsti juures, siis oli meil kuu lõpus rahaga natuke kitsas. Mis tähendas, et ma otsisin jälle oma masina ja käärid välja ning hakkasin Edward Käärkäeks. Või noh. 


Alustasin Krahv von Kolmandast. Üllatusin, et ta ilma protestita tuli, istus mu ette maha, ei seadnud ühtegi tingimust ega pidanud läbirääkimisi. Viimane kord kui ma neil lõikasin, siis meil läks täitsa hästi. Isegi mina olin umbes rahul. Seetõttu oli mul veel eelmisest korrast jäänud (liigne) enesekindlus ja kukkusin "modelleerima". 

Viie minuti pärast olin ma juba suutnud korvamatut kahju tekitada. Võtted, mis möödunud korral olid oodatud tulemuse andnud, millegipärast seekord ei töötanud. Ja mul vajus süda saapasäärde. Meil on varemgi nii olnud, et kui ma poistele nende meelest lõikusega liiga teen, siis nad keelduvad kuu aega koduuksest välja astumast. Ja nüüd olin ma hakkama saanud sellise tembuga, et isegi minu meelest nägi see tuust seal pealael rõve välja. 

Hakkasin kohe kohutavalt kahetsema ja seletama, pakkudes, et äkki ma lihtsalt ajan igalt poolt ühtlaselt siilikaks, siis pole nii kole. Ei lubatud. Natuke ma üritasin seal veel midagi päästa, aga no see oli kohutav, ausalt. 

Tagantjärele ma saan aru, miks viga sisse tuli. Poisil olid juuksed pesemata ja vajusid raskelt pead ligi. Seepärast need nii lühikeseks sai lõigatud. 

Muidugi on see kõik ju suures plaanis ajutine. Juustel on kombeks tagasi kasvada. Üsna kiiresti veel seal juures. Aga noh, teismelisele on see ju maailma lõpp. See oleks mulle endale ka maailma lõpp, kui keegi oleks minu lakaga sellist pornot teinud. 

Ma olin absoluutselt veendunud, et sellega lõpebki Krahv von Kolmanda kutseka karjäär. Et ta esmaspäeva hommikul saadab mu konkreetselt kukele ja mul pole midagi enda õigustuseks öelda ka. Ise ju tegin seda lapsele. Õnneks ta siiski läks. Mainis isegi, et ta ei saa aru, et mis selle soenguga nii hullu siis on. Loodetavasti keegi ei ütle talle ka ja paari nädala pärast on see asi juba välja kasvanud. Aga jah, selline ema olen. Saboteerin oma laste tulevikku. Lõikan need kääride ja masinaga tuimalt läbi. Lähen ja põen natuke kusagil. Panen nende tulevase teraapia jaoks raha kõrvale. 

Kommentaarid

  1. Mnjaa. Siin käis sama vana noormehega eile õhtul tõsine vestlus teemal, kas 24 tundi tagasi pestud siilisoenguga tohib hommikul kooli minna või mitte. Noormees arvas, et ei tohi, mina julma emana tegin talle pai ja püüdsin veenda, et need kohevad ja käe all puhta tundega juuksed ei häiri kedagi, kannatagu ära, täna hommikul tuleb torumees (kes pidi tulema kell 8, praegu on 11, ikka ootan) ja pärast saab jälle juukseid pesta...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on kõige vanem poeg selline, kes iga päev peab pead pesema. Kuna ma ise olin ka teismelisena see, kes käis pigem rohkem kui vähem pesus, siis võtan rahulikult. Iseasi muidugi, kui vett pole, või muud olmelised takistused.

      Kustuta
    2. vbla pole siin asi ainult hoiakutes, vaid ka selles, et lühikesed juuksed lähevadki rutem mustaks (oma kogemusest võrdlusmaterjal, mul on olnud elu jooksul juuste pikkust alates paarist millimeetrist kuni meetrini).

      Kustuta
    3. Võimalik. Aga seda ma ütlen, et iga kell eelistan, et teismeline poiss peseb ennast pigem tihedamini, kui harvemini. 😊

      Kustuta
  2. "Enne" pilt on, aga "pärast" pilti polegi! Ma nii ootasin.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. "Pärast" pilte pole ega tule. See on asi mida ma aastate pärast mäletada EI taha. 😄

      Kustuta
  3. Kutsekaõpilased minu arust suhtuvad igasugu veidratesse soengutesse ja üldse välimusega eksperimenteerimisse märksa elutervemalt. Esiteks ei tunne nad üksteist juba põhikoolist ja vähemalt esimesel kursusel ei tohiks olla kiusamisfrondid veel välja kujunenud ja teiseks on neil seal loodetavasti huvitavam kui üldhariduskoolis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, mulle ka tundub, et keskkonna vahetus on mõjunud hästi. Loodan, et see jätkub.

      Kustuta

Postita kommentaar