Nuuskkiisu

Mu kassil on mingi trauma lõhnadega. Või ma ei teagi, kuidas seda sõnastada või nimetada. Olen vist korra või paar maininud ka, et ta teatud lõhnade peale tõmbab minema ja siis jälle mingite meestelõhnade peale on hull sõber. 

Näiteks olen märganud, et kui ta tunneb alkoholilõhna, siis ta hoiab eemale. Kalalõhna peale on semu.

Ma ostsin uue lõhna. Mul ei olnud plaanis. Kohe tõsiselt ei olnud. Aga ma käisin poes ja siis müüja küsis, et kas ma Carolina Herrera uut eriväljalaske lõhna olen juba nuusutanud ja ma polnud ja siis ta lasi seda mulle paberi peale ja ma läksin kohe internetti seda tellima, sest esiteks on lõhn hea ja teiseks on pudel nagu vau! Ja kolmandaks oli seda veebilehel ainult 2 tükki alles, muidu ma oleks endale jõuluks ost, aga noh, jõuluks ma ostsin juba robottolmuimeja... mul on iga kuu jõulud. 


Igatahes, see uus lõhn kassile jälle ei meeldi. 

Talle meeldib see üks uniseks lõhn ja siis need meestelõhnad, mida ma aegajalt kannan. 

Aga mul on huvitav kassi käitumist jälgida, kui mul on erinevad lõhnad peal. Näiteks hiljuti tulin ma juuksurist ja ilmselgelt olid mul võõrad lõhnad küljes. Kass koridoris ootas mind ja nuhutas ninaga õhku. Vahel olen talle paberi peal ka lõhnu nuusutada andnud ja siis ta kohe hea meelega tuleb ligi ja nuusutab, ja reageerib. Kui ma hommikuti kannan seda lõhna peale, mis talle meeldib, siis ta vist juba pudelivõtmise heli peale reageerib ja elavneb. 

Huvitav, kas tal seostuvad erinevate lõhnadega erinevad kogemused või ta lihtsalt eelistab mingit lõhna teisele? 

Aga see lõhnamaailm, see on päris hull. Kui te pole sellesse sukeldunud ja see teid jahedaks jätab, siis olete õnnega koos. Väga piinarikas ja kulukas hobi. Umbes nagu golf ja tennis. Sest sul ei ole kuldset keskteed, kas on kõik või mitte midagi. 

Kommentaarid

  1. Ma olen märganud, et mu kass läheb pöördesse värskelt pestud ja natuke veel niiskete juuste peale. Siis ta tuleb ja põntsutab oma pead vastu minu oma. Lühikeste juustega mehed talle seepärast huvi ei paku.
    Lõhnade osas pole kassi eelistusi märganud. Aga ise just hiljuti teatasin mehele, et kinkigu mulle jõuluks lõhn, aga kui sain aru, mida tema silmas peab (no umbes midagi toidupoe riiulilt..), siis mainisin kiirelt, et unustagu ära, pole seda tüli vaja. Siis hakkasin mõtlema, et aga miks seda lõhna üldse vaja on? Ise ma seda ei tunne, kui pikemalt kasutan, harjun ära ilmselt ja teised mind ei huvita eriti, ega ma nii ikka ei haise, et seda lõhnaga varjama peaks, eks.
    Nädalavahetusel aga käisin peol, punk-kontserdil, kus paraku enamasti on domineerivaks lõhnabuketiks higihais. Ja siis järsku tundsin, et kellelgi on peal Kenzo Bamboo - mu hetke lemmikumaid meestelõhnu! Päriselt tegi päeva paremaks :) Mingi mõte neil lõhnadel vist siiski on.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ise küll tunnen oma lõhna. Minu meelest on eriti hea, kui näiteks hooaeg vahetub ja ma võtan kapis salli, siis sellel on salvestatud kõik mu lõhnad ja see bukett on nii lohutav, turvaline ja hea kuidagi. Ja parfüümiga ei saa tegelikult haisu ei varja, kui midagi siis higisele kehale lõhna kandmine muudab higihaisu veelgi vängemaks. See on umbes, et kui kodu lõhnab kehvasti, siis süütad lõhnaküünla, öak! 😀
      Aga mina näiteks soovitaks sul ka kanda seda sama meeste lõhna, mis meeldib. Ma ise ka kannan. Praegune lemmik on Azzaro Wanted. On jah natuke tugevam ja muskuselisem, kui enamik naiste lõhnasid, aga mulle meeldib ja keegi pole veel halvasti ka öelnud. 😀

      Kustuta

Postita kommentaar