Moeblogi

Ma ei tea, kas teid üldse huvitab, aga mulle endale hirmsasti meeldis oma garderoobi sisu teieni tuua. Kunagi keegi blogilugeja mainis, et ta tahaks minult rohkem sellist sisu. Ma ei tea enam, kas ta isegi lugemas käib, aga igatahes ma nüüd siis jagan. 



Pluus Mohito 0€, püksid Monton 20 eurot, Guess kott MemberShop.ee 65€ ja Tom Taylor kingad Denim Dream outlet 45€ 


Ma ise arvan, et mul on võrdlemisi vähe riideid. Aga suur osa neist sobib omavahel ja nii ma saan komplekte luua ning tekib mulje nagu valikut oleks rohkem. Veel on mul see kiiks, et ma kannan iga päev uut riietust. Ehk, et ma kaks päeva järjest sama asja ei kanna. Okei, ütleme teksaseid võin küll nädal aega järjest kanda, aga siis ma muudan ikkagi iga hommik pluusi ja särki. Ma ei ütle, et ma iga õhtu särgi pessu viskan, sest ma üldiselt ei higista väga palju, aga ma tahan iga päev uus välja näha. 



Särk aastaid tagasi H&Mist 10 euroga, Guess teksad Denim Dream outletist sügisel umbes 60 eurot


Seda olen vist ka varem kirjutanud, et riideid on mul nii taaskasutusest, kui ka tutikana soetatud. On keskmises hinnaklassis bränditooteid kui ka odavpoe kettidest. Minu jaoks ei ole toote hind oluline, mulle on oluline see, et see asi on heas hinna-kvaliteedi suhtes. Muidugi ma vingusin siin 50 eurose spordisärgi üle, sest minu meelest on see absurd, kakskümmend tundub isegi liig, aga selle ma suudan endale ära põhjendada. Loomulikult ei hakka ma kaltsukas 1-euro eest mingit hullu kvaliteeti taga ajama, tavaliselt tean juba, et pigem ongi see mingi ühe hooaja toode ja vahel ise imestan, kui mõni selline ost, mind pikki aastaid teenib. Sellepärast ma ütlengi, et hind ei ole alati määrav. Olen ka kalli raha eest näinud väga kehva kvaliteediga rõivaid ja ma ei saa aru, kuidas neil on nahaalsust sellist hinda küsida.

Fun fact - mu garderoobi kõige kallim kleit, mis on disain toode, on mu kõige vähem lemmikum ja ma olen seda elus kandnud maksimaalselt kolm korda. 






Kleit 2 eurot Uuskasutuskeskusest, kingad on ostetud mingist hiinapoest umbes kolm-neli aastat tagasi ja maksid 10euro ringis. Täpselt samasugused on mul ka musta värvi. Minu meelest hästi elegantsed ja lisaks ka väga mugavad.


Riided on minu jaoks olulised. Ma ei kanna peaaegu kunagi midagi suvalist. Ja vahel juhtub, et mul pole teatud komplekti juurde just täpselt õigeid jalatseid või aksessuaare, siis ma ise hullult põen seda. 




Pluus ja pusa Sinsay'st 5€ ja 8€, seelik umbes seitse aastat tagasi Mosaic outlestist, pakun, et mingi 20€, tennised Pepco 8€


Ehteid ma väga ei kanna. Mul on mu nutikell, mis on minu meelest ilus igas olukorras. Aga kõrvarõngaid kannan igapäevaselt. Mul on küll kümneid paare, aga põhiliselt kannan kolme. Üht kaelaehet olen aastaid endale soovinud, aga pole seda viitsinud otsida. Ehk on seda isegi mõistlikum tellimustööna teha lasta, mul on nimelt peotäis hõbeehteid, mida enam ei kannata kanda. Kas on kõrvarõnga paarist üks jalutama läinud või ehetest kivid välja kukkunud. Kõige vähem meeldib mulle käekette kanda. Nad on hästi ilusad, aga segavad hullusti. Sõrmuseid mulle meeldib kanda, aga ma ei kanna peaaegu kunagi, sest trenn. Kannan hõbedat, sest vähemalt kunagi oli mul kulla vastu allergia. Sõrmuseid kandes läksid sõrmed paiste, kõrvarõngaid kandes hakkas kõrvaaukudest mäda voolama ja kaelakeed kandes tekkis nahale lööve. Muidugi on võimalik, et ma olen sellest välja kasvanud, aga ma ei julge riskida. Kulla värv on mulle viimastel aastatel meeldima hakanud küll ja kuna mul on selline oliivikarva jume, siis kuldne peaks sobima.



Särk Calvin Kline 20$ kuus aastat tagasi Marshallist, püksid kolm aastat tagasi Paavli kaltsukast, vist olid 12 eurot võibolla vähem, vöö Ivo Nikkolo 11 aastat tagasi ja lööge või maha, aga hinda ei mäleta. 


Selle roheka nahatooniga on muidu see nüanss, et näiteks tumedad värvid mulle üldse ei sobi. Sobivad puhtad toonid ja kõige ilusam olen ma kriiskavvalget kandes. Pastelle ma kannaks hea meelega, sest need on minu meelest väga elegantsed, aga ma kaon kuidagi ära nende sisse ja need ei tee mind õnnelikuks. Mu lemmik värv on muidu roheline, selline türkiis, aga see väga hästi ei sobi mulle. Viimasel ajal on mu kappi tekkinud mitmeid rohelisi pluuse, selliseid kreemikaid, pehmeid. Ilusamaks need mind ei tee, ma näen välja nagu ma oleks paar päeva juba hauas kõdunenud, aga õnnelikuks teevad mind küll. 




Pluus H&M 12€, püksid H&M kuus aastat tagasi 40$, sukkpüksid Rimist 1,20€, kingad hiinakast circa 10€ 
See pilt on tehtud juba paar nädalat tagasi, aga lisatud siia ilmestamaks oma rohelise värvi lummust.


Rääkige kaasa, kuidas oli minu kapi sisuga töönädala sees tutvuda? Kas jätkan ja vaatame koos järele mitu päeva järjest ma suudan erinevat riietust kanda? Kunagi, kui ma esikusse garderoobiuksed ja peegli saan, siis ma võin oma nö koduriideid ka näidata ja ehk ka kleite, mida ma kunagi ei kanna, aga millest pole nõus loobuma. 

Seda pole mõtet mulle öelda, et üldse ei huvitanud. Ise olete süüdi, et postituse läbi lugesite ja oma aega raiskasite. 😁

Kommentaarid