Peeglike peeglike

Nagu ma eelmises postituses mainisin, siis käisin Eesti majandust turgutamas. Kuigi ma väga fännan seda, et asju saab internetist osta, siis riideid ja jalatseid eelistan ma siiski kohapeal proovimas käia. Olen kunagi netist ka tellinud, aga pigem on mul negatiivsed kogemused. Riie ei istunud minu seljas nii nagu modelli, materjal oli karvane ja okkaline, aga tagasi saatmine ja vahetamine osutus nii tülikaks ja kulukaks, et ma jätsin asja alles ja vandusin, et netist riideid ei osta.



Nüüd siis tuli mul pähe, et võiks enda ujumistrikoo välja vahetada ja/või juurde osta. Mul on hetkel kaks trikood - üks Adidase oma, mille ma ostsin 11 aastat tagasi outletist ja mille eest maksin 20 eurot ja üks Change'i trikoo, mille sain õelt ja mis on mul ka ligi kuus aastat olnud juba. Ei, neil kummalgi pole iseenesest midagi viga. Hoiavad kenasti ja on ilusa välimusega. Aga kuna ma ikkagi suhteliselt sageli käin ujumas, siis oleks hea, kui neid oleks rohkem, sest ma vahel unustan neid kuivatusrestilt kotti pista ja alles trennis avastan, et polegi trikood kaasas. 

Vaatasin netist paar mudelit välja, kontrollisin poodide laoseisu ja läksin kohale.

Ma kannan muidu suurust XS ja S. Viimasel ajal olen ise hakanud S-i eelistama, sest see on mugavam, kuigi seljas paistab XS parem välja. Samas ma tean, et rinnad on mul pisut suuremad ja sõltuvalt riide tegumoest ning kangast näeb S mu seljas suhteliselt porno välja. Nagu sõna otsese mõttes, tissid kõik paljad ja väljas. Ja eriti hull on see minu meelest just pesu ja ujumisriiete puhul.

Paar viimast korda olen leidnud H&Mist bikiinid, kuna seal saab eraldi valida ülemise ja alumise otsa. Aga bikiine ma kannan ainult siis, kui ma üksi olen, sest ma häbenen oma kõhtu. Ehk et kuigi need on ilusad ja katavad nii nagu vaja, siis basseini ujuma ma nendega ei läheks ilmselt ka relva ähvardusel. 




Jah, tänan küsimast, olen küll oma keha osas ebakindel ja hoolin teiste inimeste arvamusest ning hinnangutest.

Seega, jõudsin mina esiteks Denim Dreami outleti ja proovisin üht Guessi trikood, mis nägi üliilus välja, säravate kivikestega ja puha. Suurus oli neil ainult XS. No ja seda oli kohe näha ka. See, et see mulle üldse umbes selga mahtus, oli isegi üllatav. Ja kui ma hiljem pilte vaatasin, siis pildi peal polnudki kõige hullem, aga seljas kandes oli kohe tunda, et selles asjas ma ennast julgelt liigutada ei saa, sest muidu kukub kohe kas üks tiss või kannikas kostüümist välja. 



Seejärel läksin Sportlandi outleti (muide, kõrval märkus - kas T1 on mingi outleti meka või? See suur ja uhke superkeskus on vaeste paradiis? Sest minu meelest seal oli outlete rohkem kui tavapoode.) ja võtsin kaks Nike'i trikood kaasa. Esimene oli selline, kus küljed on paljad, monokiini moodi ese. Proovisin S suurust ja ilusti mahtus, aga mida ta ei katnud olid mu rinnad. Ilmselt ma käin liiga vähe ujumas, et mu rind pole päriselt lamestunud. Teist mudelit proovisin ka ja see nägi üllatavalt hea mu peal välja, isegi kattis kõik kohad, mida ma katta eelistan. Selle probleem oli selles, et see oli XS ja mul kulus sisse ning välja saamisele julgelt 20 minutit. 



Ehk kõvasti võimlemist, aga trikood ma ei saanud siiski. Sain selle eest aga trauma oma kintse ja tselluliiti nähes. Kuna ma tegin ka pilte, siis olin šokeeritud, kui jube ma välja näen. Vaatasin kodus ka veel neid kaadreid ja tundsin ennast ikka päris räbalasti. 

Ja mida teeb inimene, kui ta ennast pilte vaadates halvasti tunneb? Loomulikult paneb need pildid netti üles, et teised saaks kiita, kui ilus ta ikkagi on ja kuidas peeglid alatult valetavad. 

Aga Denim Dreamist sain ma esimesel pildil oleva kleidi ja kingad. Vähemalt midagigi. 

Kommentaarid

  1. Kusjuures mu meelest proovikabiinides tehtud pildid näevadki alati rõvedad välja, seda sõltumata pildistatava objekti parameetritest ja tselluliidi olemasolust. Nende proovikabiini peeglite peal paistab tavaliselt tsellut isegi seal, kus kodupeeglis ilmaski ei näe :) Samas tunnustan nende äride ausust, sest ega need kohad, kus on valgus ja peegli soojad toonid välja timmitud, lisaks saledamaks tegev peegelpilt, no ega need on ju hullemad - ostad küll asjad ära, aga hiljem kanda ei taha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Haha, ma ei tea kus küll sellised peeglid on, ma vist käin valedes kohtades šhoppamas :D

      Kustuta
    2. Ma ka ei tea, kus need viimatinimetatud peeglid on, aga kunagi oli ühes praeguseks hingusele läinud spordipoes peeglil tekst: "Sa näed hea välja!" ja nii kummaline, kui see pole, see mõjus. Aga trikood ongi mu meelest võimatu missioon, sest ma saan osta ainult neid bikiine, kus ala- ja ülaosa eraldi müüakse ning trikoode puhul eeldatakse alati, et need on korrelatsioonis. Mul on üks trikoo suuruses 46, mille õlapaelu peab käega kinni hoidma ja kõhul on riie kahekorra - parim saak trikoode vallas siiani.

      Kustuta
  2. Kui sa selle trikooga päriselt ujuda ka plaanid, siis ma soovitaks vaadata kaht ujumisvarustusele spetsialiseerunud poodi (ise olen varutust ostnud mõlemast). Tähesajus on Proswim (vt enne veebist, sinna saab kohale ka minna, aga tuleb ukse taga kella anda ja hea oleks teada, mida umbes vaadata, selline natuke lao tüüpi pood :)). Pärnu maanteel on Pringstore, mis on rohkem spordipoe moodi ja saab niisama sisse jalutada. Ja - mu tipp(noor)sportlasest tütar fännab tohutult sellist brändi nagu Funkita (kusjuures, on küll megaheast materjalist trikood, kohe katsudes tunda ja iga päev basseinis olles peavad vastu ka), aga nemad toimetavad praegu ainult veebiversioonis: https://funswim.ee/.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Jätan meelde, kuigi mul tänase seisuga juba vist midagi on juba. Homme saab lugeda ja vaadata :D

      Kustuta
  3. proovikabiinides on ülalt-alla ere valgus, mis mitte ainult ei näita eriti hästi tselluliiti, vaid iga muksukest, soont jms mis ühel normaalsel inimkehal leidub. See teadmine ei tähenda muidugi, et keegi end proovikabiinis üldjuhul paremini tunneks, ma ise kaasa arvatud. :D
    Mul on pikk torso ja trikoo ostmine on koshmaar, millega mul on elu jooksul vist vaid kolmel korral õnnestunud edukalt toime tulla.
    Muidu Tallinnas on Viru Keskuses Marc&Andre, kus on ilusad ja naiselikud trikood. Viimati mul õnnestuski nende juures trikoo ostmine üle ootuste hästi. Müüja oli ka asjatundlik. Neil küll hinnaklass pisut kõrgem aga kui sa tihti kannad/kasutad, siis ehk tasuks investeeringut?

    VastaKustuta

Postita kommentaar