Moeblogi vol 2

Teisel nädalal riietusin juba teadlikumalt ja mõtlesin rohkem sellele, mida kannan. 


Mulle hullult meeldivad viigipüksid ja sellised mustriga on veel eriti vinged minu meelest. See komplekt ise on mul täiesti tasuta saadud ja olen uhkelt neid juba päris mitu aastat kandnud. Viigipükstel on minu jaoks ainult see jama, et need ei ole mõeldud kurvikatele ja minu suur ahter näeb neis suhteliselt vulgaarne välja. Oleks ma lamedama alakehaga, leiduks mu garderoobis kindlasti rohkem viigikaid.

Kuna mu töö on selline, et liikumismugavus on oluline, siis seab ka see asjaolu rõiva valikule teatud piirangud. Näiteks kannaks ma hea meelega kleite, aga vähestel kleitidel on taskud, samas on taskud mulle üliolulised. 



Teisipäeval pidin lilli istutama ja valisin taskutega püksid. Samas oleks võinud ka tumedama särgi panna, sest loomulikult olin ma poolest lõunast juba mullane ja valge särk määrdunud. 


Kolmapäeval tahtsin hirmsasti kleiti kanda ja oli plaan ühe teise kleidi kasuks, aga sellel polnud ikkagi taskuid, siis tuli kleit, mida ma juba näidanud olen. 



Neljapäeval sain siis lõpuks seda kleiti kanda, mida tahtsin. See kleit on mul ka juba kümme aastat vana, ostetud Debenhamsi kaubamajast ja kui ma nüüd õigesti mäletan, siis ta maksis üle saja euro, mis oli tol ajal kleidi kohta ikkagi palju. Lisaks ma mõtlesin, et kas üldse osta, kuna ta on nii lühike ja paljastav. Olin ju siis veel Jehoova tunnistaja ja see seadis garderoobile tõsised piirangud. Põlved pidid kaetud olema, õlad kaetud ja dekoltee siivsalt kinni. Aga see kleit meeldis mulle hullupööra ja ma otsustasin ikkagi osta. Kingad on pärit USAst ja nende eest maksin umbes 40$. Kuus aastat olen siis kandnud. 


Reedel oli mul jälle taskuid vaja tööl. Aga kuna ma pikki teksaseid kanda ei tahtnud ja arvata oli, et mul jälle kusagil nurga taga aeleda on vaja, siis panin Pepco shortsid (ma ei mäleta enam hinda, aga pakun, et mingi 8€), mis küll veidi kortsus olid, aga muidu mugavad. Pluus on ka üks neist, mis ma New Yorgist kuus aastat tagasi ostsin. Hinnaks umbes 20 dollarit. 

Reedel viisin kotitäie riideid Uuskasutuskeskusesse.


Ja tulin kotitäie riietega tagasi. Selles mõttes, et mitte samade riietega. Vähemasti.



Laupäeval kandsin kohe üht kleiti tuunikat(?) ja leidsin, et ma vist olen natuke vales vanuses ja/või pekiste reitega selle asja jaoks. Aga kuna see maksis ainult 1 euro, siis üks kord kanda on ka täiesti ok. Kui sinna alla mustad sukad panna, siis ehk saaks isegi kaks korda kanda.



Veel kandsin ma laupäeval Montoni kleiti, mille kunagi 12 euro eest ostsin, kuna sellel oli märge "defektiga". Olen seda kleiti 4 aastat kandnud ja pole veel tuvastanud, mis defekt see on, aga kleit ise meeldib mulle väga. Ta on ülimugav ja laseb mul hingata ning lõige on selline, et peidab kõik üleliigsed voldid ära. Sandaalid on ka sada aastat vanad, maksid alla 10 euro ja on pidasid Haapsalus 10 000 sammu kenasti vastu, ilma, et oleks hõõruma või pigistama hakanud. 

Haapsalus käin ma alati ka Humanast läbi, see on Rannarootsi Selveri kõrval, sest sealt saan alati mingeid lahedaid riideid ülisoodsalt. Seekord sain ka ja järgmine nädal juba näitan. 

Loomulikult on teretulnud ka soovitused ja nipid, mida kanda võiks, millega ja kuidas. 

Kommentaarid

Postita kommentaar