Puhkuse aruanne vol mustmiljon või midagi

Nii, saingi eile oma raamatu läbi loetud ja siis võtsin kätte ja laadisin uuesti endale TikToki äpi. Vaatame, kas kuus kuud hiljem on seal midagi muutunud ka ja kas ma jään uuesti selle lõksu nagu varem.


Aga nii vahva, et Triinu mulle Paldiskit ja Kloogaranda soovitas käisime kohe poistega seal ja no mul oli nii tore päev! Tegin muidugi sada miljon filmi ja pilti nii et mul sai telefoni aku kell viis juba tühjaks. 


Üldse oli mul selline lahe päev, et hommikul käisin esimese asjana trennis. Ja tegin filmi ja pilti.


Siis otsustasin, et McDonalds on ka täiesti okei lõunasöök. Ja tegin pilti ja filmi.



Pärast seda viisin veel raamatu kiiresti raamatukokku tagasi. Ei teinud pilti ega filmi, peate mu sõnu uskuma. 


Ja sõitsimegi Paldiskisse. Ja tegin pilti ja filmi.


Alustasime pankrannikult, kus poisid muidugi mind hirmutasid ja ähvardasid pangalt alla hüpata. Ja mina tegin pilti ja filmi. 




Pärast läksime linna peale ja käisime mingis nunnus kohvikus kooki ja kohvi söömas. Muidugi tegin filmi ja pilti.


Sealt panime mingi mõisa poole ajama, aga kohale jõudes selgus, et see on eravaldus ja nii me väga seal ei julgenud olla. Ausalt, see info võiks kusagil olemas olla, et sinna pole võõrad teretulnud. Eriti ei julgenud pilte teha.



Siis sõitsimegi juba Kloogale ja no vau milline tore rand! Kuidas ma varem ei osanud sinna minna? Olin küll jutte kuulnud ja sealt koguni mööda sõitnud, aga polnud taibanud lähemalt uurida. Minu uus lemmikrand igatahes! Valge pehme liiv, vesi läheb kiiresti sügavaks, rahvast oli minimaalselt, kena korralik laudtee otse mereni välja, viisakad riietuskabiinid ja ka kuivkäimlad. Ainuke probleem oli parkimisega, nimelt pole eriti kuhugi, aga võibolla ma lihtsalt ei osanud õigest kohast otsida.





Palun soovitage mulle veel ägedaid kohti, mis pole Tallinnast väga kaugel. 

Sealt sõitime linna tagasi, kiirelt lasin auto ka pesulas üle, sest putukaid ja muud nodi oli autol rohkem, kui mulle meeldiks. 


Ja siin ma nüüd olen, jagan ahjusooja emotsiooni. Telefon laeb ja kohe hakkan filmi kokku monteerima. 

Puhkusega sel aastal tõesti kuidagi vedas hästi. Olen saanud kodus koristada, lastega aega veeta, teleka ees passida, raamatut lugeda, autoga paarutada, sõbrannadega kokku saada, päikest võtta, jalutamas käia, trenni teha ja mis kõige olulisem - akusid laadida. 

Kommentaarid

  1. Kui veel rannasoovitusi jagada, siis teisele poole Tallinna jääb Valkla / Salmistu rand. Vot seal läheb vesi kiiresti sügavaks (Kloogaranna kohta ma seda päris ei väidaks :D). Üsna samas suunas (vähemalt ilmakaare mõttes :)) on ka Kõrvemaa oma nunnude järvekeste ja matkaradadega.
    Ja samast, kus juba käisite, Paldiskist, annab ka edasi rännata, mitte mööda suurt maanteed Keila poole tagasi, vaid nt Lõunasadama juurest Padise / Madise suunas. Jällegi üsna samas suunas, aga juba linnast kaugemal on Nõva imeliste metsade ja Peraküla rannaga. Samas kandis ka nunnu Dirhami sadamakene.

    VastaKustuta
  2. Unustasin eelmises kommentaaris, et RMK lehelt võib ka häid mõtteid saada: https://loodusegakoos.ee/.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oo, nii tore! Panen kindlasti endale kirja ja piilume järele! 🥰

      Kustuta

Postita kommentaar