Punase küünelaki teooria

Punase küünelaki teooriast kuulsin ma esimest korda TikTokist. Naised jagasid oma kogemust, kuidas küüned punaseks värvitult hakkasid mehed neile külge lööma ja osad said vist isegi tanu alla. Selle ümber käis siis diskussioon, et mis värk selle punase küünelakiga ikkagi on ja miks mehed seda vastupandamatuks peavad. 

Loomulikult oli mul vaja järele proovida.



Esialgu märkasin ma muutust iseendas. Ärge küsige mis see on, aga lakitud küüned tõstavad enesehinnangut. Ma tundsin ennast nagu miljon dollarit. Isegi siis, kui ma ise nagu pime pärdik olin oma küüned üle lasknud. Aga siis, kui ma lasin tehnikul seda teha, oli enesehinnangut veel rohkem. 

Teiseks hakkasin ma märkama, et mind märgatakse. Sellel on ilmselt mitu selgitust. Võimalik, et ma kujutasin seda ette. Rohkem selgitusi pole. 

Siis ma hakkasin käituma nii nagu ma oleks väärt miljon dollarit. 


Ja kõik mu ümber muutus. Asjad hakkasid edenema. Probleemid lahenema. Inimesed kohtlesid mind teisiti ja ma võtsin seda vastu nagu see kõik kuulukski mulle, ilma häbi ja arrogantsuseta. 

Jah, ma tean, mida te teada tahate, hakkasid küll mehed ka külge lööma. Mitmed, kes muidu vaid eemalt olid naeratanud, tulid lõpuks juttu ajama ja tutvust sobitama. Loomulikult ujus ka paar endist kallimat ligi.

Muidugi ma annan endale aru, et see kõik võis olla juhus. Ongi kevad, inimesed paremas tujus ja kui keegi on kuude kaupa eemalt naeratanud, siis leidis lõpuks julguse ligi astuda. Jah, muidugi. Muidugi on võimalik, et kuna ma ise olin teadlik oma punasest küünelakist, siis ma paningi sellele ise rohkem rõhku ja märkasin asju, mida muidu poleks. 

Internetist punase küünelaki teooria kohta lugedes sain nii palju targemaks, et mehed näevad punases küünelakis lapsepõlvest turvalist pilti, kuna nende ema kandis sama värvi küünelakki. Lisaks see, et punast värvi on läbi sajandite peetud jõukuse ja võimu sümboliks ja see mõjub kutsuvalt ning atraktiivselt. 

Igatahes, mina võin kinnitada - punase küünelaki teooria töötab. Julget katsetamist kõigile!

Kommentaarid