Unimüts

See üks kehvasti magamata öö painas mind veel terve nädala. Asi polnud ainult selles, et ma olin pidevalt uimane ja hõre, muud funktsioonid said ka sellest häiritud.

Mälu. Ma hakkasin asju unustama. Näiteks unustasin parkimise lõpetada ja maksin tühja 8 eurot. Ma tean, et see võib teile tunduda väikse asjana, hajameelsushetkena, aga minul ei juhtu selliseid asju. Ma ei unusta asju, ma ei kaota asju, ma olen debiilselt organiseeritud. 

Isu. Ma hakkasin rämpsu sööma. Ikka saiakesed ja maiustused. Loomulikult aitas sellele ka tsükli luteaalne faas kaasa, aga ma tundsin tugevalt, et asi on justnimelt magamatuses. 



Keskendumine. Keskenduda on tegelikult paar viimast nädalat keeruline olnud. Kui ma räägin keskendumisest, siis ma pean silmas lugemist. Ma ei suuda lugeda raamatuid. Aga ma arvan, et ma olengi natuke ületöötanud ja läbipõlenud ja see koos magamatusega teebki lugemise raskeks. 

Loomulikult väheneb jõudlus ja kahaneb tuju. Kõik on otsapidi seotud. Töösse tekivad vead, trenni ei jaksa teha, see teeb meele mõruks ja nii istudki kodus diivani ees, mugid mingit saasta näost sisse, mis peaks korraks hea tunde tekitama, aga tegelikult teeb veel väsinumaks ja kurvaks, sest sa tead, et see pole su kehale hea. 

Siis hakkavad väiksed asjad sin ärritama, nagu näiteks tapeet magamistoas ja dušisegisti. Või klient, kes sulle kell kaks öösel helistab, sest ta tõmbas ukse enda järel sneprisse ja ei saa tuppa sisse. 

Kommentaarid