22/07/2024

Mul on praegu selline tunne, et ma tahan olla nähtamatu. Kaduda kuhugi metsa, olla kogu maailmast eemal ja äralõigatud. Kuidagi väga palju suhtlemist ja "müra" on olnud ja ma ei jaksa. Mu sotsiaalne patarei on miinuses. Kui keegi mulle on sõnumeid saatnud ja ma pole vastanud, siis see on sellepärast, et ma ei jaksa. Nii nagu ATHkad ei jaksa pesu masinast kuivama panna ja kuiva pesu kappidesse. Ma ei jaksa sõnumitele vastata. 


Terve eelmine nädal olin ma nii väsinud. NII NII Nii väsinud. Ma ilmselt ei peaks seda tunnistama, aga ma lausa töö juures tegin uinaku. Pärast seda, kui olin kaks Red Bulli sisse kaaninud. Ma ju räägin, et need energiajoogid ei tee minuga midagi! 

Reedel käis Kadunud Poeg pruudiga külas. See tüdruk meeldib mulle, väga. Ta on nii tore. Aga see nende suhe... Noh, mida ma ka suhetest tean, eks. Igatahes, käisid külas, tegime koos süüa, ma küpsetasin kooki, sest mul oli kodus kaks pruuni banaani ja tumedat šokolaadi. Mina metsa, kui hea kook tuli! See käis umbes nii, et võtsin võid 150gr, sulatasin potis ja lisasin sinna 200gr tumedat šokolaadi. Samal ajal vahustasin kolm muna suhkruga (ma ei mõõtnud, aga pakun, et mingi 200-300gr suhkrut võis olla). Lisasin sinna jahu (jälle, ma ei kaalunud ega mõõtnud, aga mingi 150gr äkki jahu) natuke küpsetuspulbrit (2tl umbes), natuke vaniljesuhkrut (2tl umbes) ja natuke soola (1tl umbes). Segasin kõik kokku ja viskasin 200 kraadi juurde ahju umbes 20minutiks. See pahaks läinud banaan tegi selle koogi nii kohevaks ja mahlaseks. Kindlasti pean uuesti proovima. 



Üks päev nägin TikTokis mingit retsepti, mida ma kohe proovisin, aga kuna ma tulistasin kogused puusalt, siis see kukkus liiga vesine välja. Seal käib kodujuust, kreeka jogurt, magusaine ja muna. Lased blenderis kõik ühtlaseks massiks ja viskad 200 kraadi juures 15 minutiks ahju. Ma arvan, et natuke võiks sinna jahu ka lisada, oleks ka tiba tummisem, aga maitse oli mõnus. Panin maasikaid juurde ja selline juustukoogilaadne toode tuli. Ma olen ju suur magusasõber, sellised kiired koogid on imelised. 

Laupäeval ajasin ennast hommiku trenni. Kohe üldse ei tahtnud minna ja seetõttu mõtlesin, et ma teen kiire trenni. Olin trennis kaks tundi...


Ülejäänud päev ei teinud ma mitte midagi. Vedelesin diivanil, tegin uinaku, tegin midagi süüa, lugesin natuke, passisin tiktokis, aga mul oli hea meel, et ma vähemalt olin trennis käinud.

Pühapäeva hommikul läksin jälle trenni, olin kolm tundi. Ülejäänud päev ei teinud mitte midagi... Kaks uinakut tegin, midagi süüa tegin, triikisin pesu, vahtisin telekat, vahtisin tiktokis. 

Ja siin ma nüüd olen. Esmaspäeva hommikul ja tunnen nagu ma oleks terve nädalavahetuse kartuleid maha pannud, heina kaarutanud, katust parandanud, traktoril õli vahetanud, õunapuid lõiganud, kala rookinud ja metsa langetanud. 

Aga kui teie ka olete viimaste nädalate jooksul tundnud, et närvid on läbi ja arusaamatu kirjeldamatu väsimus ning tüdimus on peal, siis vähemalt minu isiklikud tiktoki astroloogid rääkisid, et praegu on planeetide seis selline paha ja kui oled kuri ja üliemotsionaalne, siis ilmselt sellest. Selles mõttes, et arvestades, kuidas mu elu praegu on, siis mulle see selgitus sobis, kuna mingit muud loogilist seletust ma ei suuda välja mõelda. 

Kommentaarid