Mees klubist

Mul sai lõpuks peikast kõrini. See asi on vindunult nii nõmedalt pikalt, et mul on vastik isegi mõelda sellele. Mul on enda pärast piinlik. Kohe üdini. Ma ei hakka detailidesse laskuma, ütlen ainult, et ma ise tegin endale seda. 


Igatahes, meie viimase vestluse jooksul sai ta mu peale veel vihaseks, ütles, et tal pole kedagi teist peale minu (noh, naine on kodus, aga see pole päris see, mida ta tahab) ja et mul on ju ometi nii lihtne minna suvalisse klubisse ja öö jooksul sealt endale kasvõi 20 meest koju viia. Ma ei hakanud seda isegi kommenteerima. 

Kirjutan kommentaari hoopis blogisse.

Sest esiteks, sa tead mind kaks aastat, millal ma selle aja jooksul olen klubis käinud või klubis käimisest rääkinud? Jah, kunagi tõesti oli see aeg, kus käisin, aga ma pakun et viimati käisin aastal 2015. Ehk, et inimesele, kes käib ainult tööl, jõusaalis ja raamatukogus tundub nagu normaalne soovitus v?

Kas klubist on võimalik endale mees leida? Jällegi, võibolla. Kui ma ise käisin, siis ma käisin klubides tantsimas. Kordagi ei läinud ma kluppi selle eesmärgiga, et sealt endale keegi koju vedada. Eks ikka vahel keegi tuli tantsima kõrvale ja juttu tegema. Ühe korra olen sealt sellise tutvuse sobitanud, mis viis edasi ka lühikesele suhtlusele, aga kuna noormees kolis paar nädalat peale meie tutvumist Eestist ära, siis meie suhtlus vajus samuti. 

Lisaks, eelarvamus ja loogiline mõtlemine, ütlevad mulle, et need inimesed, kes käivad klubides, ei ole päris minu inimesed. Jah, mul oli periood, kus ma pärast lahutust tahtsin uusi asju proovida ja nii ma oma õega koos käisingi klubides tantsimas, kuni see päeva pealt minu jaoks end ammendas. Noorena ei käinud ma kunagi klubis. Olingi reaalselt 32aastane, kui esimest korda kluppi sattusin. Ehk, et ma pole see inimene, kes ennast klubis mugavalt tunneb. Mul on üks tuttav meesterahvas, kes on jube suur klubitaja ja pidevalt kutsub mind kaasa, et tule ja lähme ja sa sealt raudselt leiad endale hea mehe ja ta olla ka sealt ikka naisi leidnud, kellega hiljem suhtes isegi oldud. Arvestades, et need suhted tal kuigi pikalt ei kestnud, siis ma nagu ei võta tema kogemust hea reklaampostitusena. Ilmselt on seal ka selliseid inimesi, kes samuti ei ole klubi inimesed ja korra sattusid sõpradega koos või midagi sellist. Aga no tõenäosus sellise otsa koperdada... ei tundu loogiline.

Rääkimata veel sellest, et jah, okei, ütleme, et ma sealt endale üheks õhtuks leiaks 20 meest. Aga ma pigem leiaks ühe mehe kahekümneks aastaks. Jällegi, tõenäosus. 

Seda, et ma kedagi tegelikult ei taha, ei hakanud ma ka talle ütlema. Ta ei saaks sellest aru. Tema ise on pidevalt "suhtes" mitme inimesega, juhul kui keegi, nagu mina nüüd näiteks, peaks minema tõmbama, siis on keegi ikka kusagil varuks olemas. 

Ja ei, ma ei taha ka öelda, et klubist poleks võimalik endale kedagi toredat, truud ja mõnusat leida. Tinderist ka on. Inimesed on leidnud. Teised inimesed. Ja mul on nende üle hea meel. Mina isiklikult lihtsalt ei otsi. Ei otsi klubist, kohtinguportaalidest, metsa alt ega mere äärest. Mul on hästi. 

Kommentaarid